Αγαπητέ Άι Βασίλη φέτος θα ήθελα μια πλαστική στήθους!

p 3486 wordpress

Σύμφωνα με έρευνα, όλο και περισσότερες Βρετανίδες ζητούν πλέον για χριστουγεννιάτικο δώρο, μια πλαστική στήθους, με στόχο να τις βρει το νέο έτος ανανεωμένες

Τι θα ήθελες αγάπη μου για δώρο Χριστουγέννων; Μια πλαστική στήθους απαντά το 35% των γυναικών στη Βρετανία σύμφωνα με έκθεση του Χάρλει Μέντικαλ Γρουπ.

Όλο και περισσότερες Βρετανίδες προσφεύγουν στην πλαστική στήθους τα τελευταία χρόνια. Όλες θέλουν να μοιάσουν σε πρωταγωνίστριες όπως η Κέλι Μπρουκ και Βίκτορια Μπέκαμ και έτσι ζητούν από τους συντρόφους τους για δώρο μια επέμβαση στο σημείο που τρελαίνει την πλειοψηφία των ανδρών.

Στην έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και παρουσιάζει η Ντέιλι Στάρ οι νεαρές Βρετανίδες αμέσως μετά την πλαστική στήθους επιθυμούν τις λιποαναρροφήσεις αλλά και τις ρινοπλαστικές.

Όπως αναφέρει η πλαστικός η Λίσα Λίτλεχαλς “Πολλές κυρίες θέλουν να κάνουν πλαστικές κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών καθώς θέλουν να νιώθουν ανανεωμένες με τον ερχομό του νέου έτους” και προσθέτει “αυτό συνήθως γίνετε διότι θέλουν να έχουν μια φρέσκια εικόνα είτε για να αναθερμάνουν τη σχέση τους είτε για να δημιουργήσουν μια νέα”.

News247

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω