Ένας στους δύο Βρετανούς τραυματίζεται ενώ κάνει σεξ

Σχεδόν ο μισός ενήλικος πληθυσμός στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει υποστεί κάποια ‘’πίεση’’ ή πόνο πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ, σύμφωνα με νέα μελέτη.Η έρευνα έδειξε ότι περίπου 23 εκατομμύρια Βρετανοί είχαν μία επώδυνη εμπειρία στη διάρκεια του έτους.

Η ιστοσελίδα www.OnePoll.com, που πραγματοποίησε την έρευνα, διαπίστωσε ότι οι τραβηγμένοι μύες ήταν το πιο συχνό παράπονο και ακολουθούσαν οι τραυματισμοί στην πλάτη.

Περίπου το 40% ομολόγησε ότι αντιλήφθηκε ότι τραυματίστηκε το επόμενο πρωί μετά από μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ. Ποσοστό 5% δήλωσε ότι χρειάστηκε να πάρει άδεια από τη δουλειά εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη μετά από το … ανεξέλεγκτο πάθος.

«Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι μέσα και γύρω από το σπίτι, που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς, όταν οι άνθρωποι δεν είναι προσεκτικοί», σημείωσε ένας εκπρόσωπος του www.OnePoll.com.

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ακόμη και η κρεβατοκάμαρα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Η συμβουλή μας θα ήταν να απομακρύνετε τυχόν επικίνδυνα αντικείμενα πολύ πριν να αρχίσετε τα ερωτικά παιχνίδια.»

Πηγή: News247

Related Posts