Η στάση των γυναικείων ποδιών μπορεί να «πει» πολλά!

p 5060 wordpress

Το πείραγμα των μαλλιών, το άγγιγμα στο λαιμό αλλά και το ξαφνικό κοκκίνισμα στα μάγουλα θεωρούνταν μέχρι σήμερα σημάδια για τις ερωτικές προθέσεις μιας γυναίκας απέναντι σε έναν άνδρα. Ωστόσο σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες η στάση των γυναικείων ποδιών μπορεί να «πει» πολλά περισσότερα!

Ύστερα από έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν πως αυτό που πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να προβλέψει πώς θα αντιδράσει μια γυναίκα στο φλερτ του, είναι να παρατηρήσει τις κινήσεις των ποδιών της αφού αυτές τον βοηθούν να καταλάβει αν πραγματικά έλκεται από αυτόν.

Όπως υποστηρίζουν, οι κινήσεις αυτές είναι τις περισσότερες φορές αυθόρμητες και τις συνειδητοποιούμε λιγότερο, γι’ αυτό και οι πιθανότητες να «λένε» την αλήθεια είναι πάρα πολλές.

Πιο συγκεκριμένα, αν μια γυναίκα μετακινεί τα πόδια της μακριά από το σώμα της ενώ γελά, ώστε να πάρει μια στάση με πιο ανοικτά πόδια (όρθια ή καθιστή), τότε ελκύεται απ’ αυτόν που βρίσκεται απέναντί της. Στην περίπτωση όμως που έχει τα πόδια της σταυρωμένα ή μαζεμένα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως το φλερτ που θα δεχτεί θα την αφήσει ασυγκίνητη.

Από το Newsbomb

Related Posts