Αγανακτείστε ελεύθερα, κάνει καλό! Fuck the government!

p 6070 wordpress

Ήταν η 5η ημέρα συγκεντρώσεων στις πλατείες όλων των πόλεων στην Ελλάδα και η 1η μέρα συγκεντρώσεων στης πλατείες όλης της Ευρώπης. Συγκεντρώσεις που, για πρώτη φορά, έχουν κινητοποιηθεί από τα social media. Το ομαδικό sex που θα φάνε οι πολιτικοί είναι κοντά!  Μάθε τι παίζει και βοήθησε και συ!

Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα είναι άνευ προηγουμένου. Τη στιγμή που γράφτηκαν  αυτές οι γραμμές, ο κόσμος ξεπέρασε τις 100.000. Οι εικόνες ήταν όπως και τις προηγούμενες μέρες. Άνθρωποι οι οποίοι κατέβηκαν με τις παρέες τους, τα παιδιά τους, τις κατσαρόλες τους για να διαμαρτυρηθούν για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση.

Έχουν στηθεί αντίσκηνα, τα οποία πληθαίνουν κάθε νύχτα που περνάει, στα οποία διαμένουν άνθρωποι που είναι εκεί επί 24ώρου βάσης προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους.

Η διαμαρτυρία διανθίζεται από διάφορα events, όπως θεατρικά και συναυλίες, ενώ διάφορα συγκροτήματα κρουστών και χορευτών κατεβαίνουν αυτόβουλα στην πλατεία για να κάνουν την … δική τους φασαρία.

Κάθε βράδυ στις 9 γίνεται λαϊκή συνέλευση όπου συζητούνται τα τρέχοντα ζητήματα, παίρνονται αποφάσεις και οργανώνεται η κινητοποίηση. Αν περπατήσετε την πλατεία θα δείτε πως έχουν στηθεί αυτοσχέδια κιόσκια με διάφορες ομάδες ευθύνης που επιμελούνται την καθαριότητα, την περιφρούρηση, την σίτιση, τα multimedia, το ιατρείο και άλλα, ενώ στην γραμματεία μπορεί κανείς να δηλώσει εθελοντικά την διαθεσιμότητά του στον τομέα ευθύνης που τον αφορά.

Το site που έχει φτιαχτεί από την τους εθελοντές της ομάδας είναι το www.real-democracy.gr ενώ για όλα τα τεκταινόμενα σε όλη την Ελλάδα, παρακολουθείτε στο twitter τα hashtags #greekrevolution και #25mgr τα οποία τις τελευταίες 5 ημέρες είναι πρώτα στα trends που αφορούν το twitter στην Ελλάδα.

Livestreams βρίσκετε κάθε μέρα στο www.skai.gr, www.star.gr, www.protothema.gr ενώ από σήμερα άρχισε και έχει Livestream και το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ria novosti.

To Facebook εξακολουθεί και έχει την τιμητική του καθώς τα μέλη που δηλώνουν πως θα παρευρίσκονται στις κινητοποιήσεις, μόνο για το Σύνταγμα είναι σχεδόν 100.000.

Κατέβα και συ στην πιο κοντική σου πλατεία!

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω