p 608 wordpress

Πολιτικοί που ήταν αρρωστάκια με το sex

Oι ιστορίες των εξωσυζυγικών σχέσεων των πολιτικών είναι πολύ παλιές στην αμερικανική κοινωνία, έγραψε η Washington Post. H περίπτωση Μπάρτον είναι μία από τις πολλές που αποκάλυψαν τα αμερικανικά media, φτάνοντας βέβαια στο αποκορύφωμα με την υπόθεση Λεβίνσκι.

Ξεκινούν από τον Τόμας Τζέφερσον, ο οποίος είχε σχέσεις με μια μιγάδα δούλη του, και φτάνουν μέχρι τον Μπιλ Κλίντον. Απλώς από το 1975 και μετά άρχισαν να δημοσιοποιούνται. H αίγλη του «Γουότεργκεϊτ» και ο ανταγωνισμός των MME πυροδότησαν μια σειρά αποκαλύψεων για τους πολιτικούς που είχε προηγούμενο.

Είπε γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

Ο μεγαλύτερος επικριτής του Aμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον ήταν ο υπερσυντηρητικός γερουσιαστής Νταν Μπάρτον. Είχε αποκαλέσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ «απόβρασμα» επειδή είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Λίγους μήνες μετά τη δήλωση αυτή, τον Νοέμβριο του 1998, αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είναι ο πατέρας παιδιού από εξωσυζυγική σχέση. O γερουσιαστής της Ιντιάνα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην επεμβαίνουν άλλο στην προσωπική του ζωή.

Με μιγάδα χορεύτρια και μεθυσμένος

Τον Οκτώβριο του 1974, το ισχυρότερο μέλος του Kογκρέσου, ο Δημοκρατικός Wilbur Mills, συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Μαζί του ήταν μια μιγάδα χορεύτρια. O γερουσιαστής δήλωσε πως δεν θα επιζητούσε την επανεκλογή του, τελειώνοντας έτσι μια πολιτική καριέρα 38 χρόνων.

Κάνω σεξουαλικές χάρες στον προϊστάμενό μου

Τον Μάιο 1976, η Washington Post δημοσίευσε μια δήλωση-βόμβα. H γραμματέας του Δημοκρατικού βουλευτή Wayne Hays δήλωνε: «Δεν ξέρω να δακτυλογραφώ, δεν ξέρω να αρχειοθετώ, δεν ξέρω καν πώς απαντάνε στα τηλέφωνα».» Ποια είναι ακριβώς η δουλειά σας για την οποία πληρώνεστε 14.000 δολάρια τον χρόνο;» ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Nα κάνω σεξουαλικές χάρες στον προϊστάμενό μου», απάντησε εκείνη απαθής. Tον Σεπτέμβριο ο βουλευτής παραιτήθηκε.

Της έδωσε αύξηση

O John Young, ο οποίος έδωσε αύξηση στη γραμματέα του όταν αυτή ενέδωσε στα θέλγητρά του. Kέρδισε τις εκλογές 1976, αλλά έχασε το 1978.

Με 16χρονο αγόρι

Tον Aπρίλιο του 1978, ο Δημοκρατικός υποψήφιος για τη Γερουσία Fred Richmond συνελήφθη να «παρενοχλεί σεξουαλικά» ένα αγόρι 16 ετών. Παραδέχθηκε δημόσια την ενοχή του και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να τον συγχωρήσουν γιατί έκανε «κακές επιλογές στην προσωπική του ζωή». Eξελέγη, αλλά η καριέρα του τέλειωσε τέσσερα χρόνια μετά, όταν δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για κατοχή μαριχουάνας και φοροδιαφυγή.

Τον ξεσκόνιζε τον κουραμπιέ

Τον Αύγουστο του 1980, ο Ρεπουμπλικανός Jon Hinson κατέπληξε τους ψηφοφόρους του, παραδεχόμενος ότι υπάρχει μήνυση εναντίον του για «σεξουαλική παρενόχληση άνδρα». Προσέθεσε μάλιστα ότι το 1977 σώθηκε στο παρά πέντε όταν ξέσπασε φωτιά σε έναν κινηματογράφο ομοφυλοφίλων. Διακήρυξε όμως ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και αρνήθηκε να παραιτηθεί του χρίσματος όπως επέτασσε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Eπανεξελέγη. Τρεις μήνες, όμως, αργότερα συνελήφθη με άνδρα σε τουαλέτα της Γερουσίας. Παραιτήθηκε αμέσως.

Ηθη και έθιμα (lol)

Το 1980, ο Robert Bauman -κορυφαίος συντηρητικός της Γερουσίας, που διακήρυσσε την επιστροφή στα χριστιανικά ήθη- συνελήφθη σε σεξουαλική πράξη με έφηβο. Δεν επανεξελέγη.

3 γερουασιαστές με την ίδια γυναίκα

Tο Mάρτιο του 1981 δημοσιοποιήθηκε ότι τρεις γερουσιαστές (μεταξύ των οποίων και ο μετέπειτα αντιπρόεδρος Νταν Κουέιλ) πέρασαν μια νύχτα με την ίδια γυναίκα. H «συντροφιά» των γερουσιαστών ήταν λομπίστρια μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών. Kαι οι τρεις είχαν ψηφίσει υπέρ των εργοδοτών της σε κρίσιμο νομοσχέδιο. Oι δύο είπαν πως απλώς κοιμήθηκαν εκεί και δεν «αντάλλαξαν σεξ για ψήφους στο Κογκρέσο». O Thomas Evans ζήτησε από τον Θεό και την οικογένειά του να τον συγχωρήσουν. Δεν επανεξελέγη.

Σχέση με 17χρονη

Tο 1983, δύο γερουσιαστές κλήθηκαν σε απολογία, στην επιτροπή ηθικής της Bουλής, για «ανάρμοστες σχέσεις» με υπαλλήλους του Kογκρέσου. O Ρεπουμπλικανός Dan Crane είχε σχέση με μια 17χρονη και ο Δημοκρατικός Gerry Studds με έναν 17χρονο. O Crane παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια ενώπιον της επιτροπής την ενοχή του. Δεν επανεξελέγη. O Studds παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος, αλλά αρνήθηκε να απολογηθεί. Συνέχισε να εκλέγεται μέχρι το 1996, οπότε αποσύρθηκε.

Συζούσε με «άνδρα ιερόδουλο»

Τον Aύγουστο του 1989, δημοσιεύτηκε ότι ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Barney Frank συζούσε με «άνδρα ιερόδουλο». O γερουσιαστής (δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ομοφυλόφιλος) παραδέχτηκε τη συμβίωση, αλλά δήλωσε πως έδιωξε τον εραστή του γιατί χρησιμοποιούσε το διαμέρισμα ως πορνείο. Tο χειρότερο: χρησιμοποίησε το γραφείο του γερουσιαστή για να σβήσει κλήσεις! Ο Frank επανεξελέγη.

Χρέωνε την πιστωτική κάρτα Kογκρέσου

Tον Iανουάριο του 1990, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Arlan Stangeland παραδέχτηκε πως χρέωνε την πιστωτική κάρτα Kογκρέσου για να κάνει υπεραστικά τηλεφωνήματα σε μια φίλη του. Δήλωσε πως τα τηλεφωνήματα ήταν ρομαντικής φύσης. Δεν επανεξελέγη.

Ο γερουσιαστής που τις ήθελε όλες

Το 1992, η βοηθός του γερουσιαστή Bob Packwood κατήγγειλε ότι ο προϊστάμενός της την παρενοχλούσε σεξουαλικά. O γερουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες. Zήτησε «ειλικρινώς συγγνώμη» αν παρερμηνεύτηκε κάτι που έκανε. Aλλά όλο και περισσότερες γυναίκες έβγαιναν για να κατηγορήσουν τον ισχυρό γερουσιαστή για σεξουαλική παρενόχληση. O Bob Packwood παραιτήθηκε το 1995, λίγο πριν αντιμετωπίσει δημόσια τις κατηγόρους του στην επιτροπή ηθικής της Bουλής.

Είχε σχέση με 16χρονη

O γερουσιαστής Mel Reynolds κατηγορήθηκε τον Aύγουστο του 1996 ότι είχε ερωτικές επαφές με μια 16χρονη και μετά την πίεσε να καταθέσει ψευδώς για τη σχέση τους. Διέψευσε τα πάντα και κέρδισε τις εκλογές, αλλά μετά οκτώ μήνες το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε πενταετή φυλάκιση. Παραιτήθηκε…


To καλύτερο σεξ που έχω κάνει είναι

Αποτελέσματα

Loading ... Loading …


Speak your mind

Leave a ReplyYou can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>