Έκαναν “τρίο” χωρίς να το ξέρουν με έναν καραφλό!

p 6248 wordpress

Απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό σε παραλία του νησιού, όταν ένα ζευγάρι Σουηδών τουριστών ξεκίνησε να κάνει σεξ… διαπίστωσε ξαφνικά ότι στα ερωτικά τους παιχνίδια συμμετείχε και μάλιστα ενεργά ένας άγνωστος άνδρας! Το χωρίς προηγούμενο περιστατικό κατήγγειλε εμφανώς αναστατωμένη στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας του νησιού, η 21χρονη Σουηδέζα, που μάλιστα δεν δίστασε να περιγράψει τη σκηνή με απόλυτη σαφήνεια!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε παρουσία μεταφραστή, την στιγμή που είχε ολοκληρωμένη επαφή με τον συνομήλικο επίσης Σουηδό σύντροφό της, ένιωσε και την παρουσία ενός αγνώστου, που είχε καταφέρει να βρεθεί δίπλα τους! Η κοπέλα «πάγωσε» και δεν αντέδρασε, αλλά ο φίλος της πετάχτηκε όρθιος και είδε εμβρόντητος έναν άγνωστο άνδρα να ασελγεί σε βάρος της με το χέρι του!

Ο παρείσακτος το έβαλε στα πόδια μόλις κατάλαβε ότι δεν θα γλίτωνε το ξύλο και κατάφερε να ξεφύγει, αν και το ζευγάρι τον καταδίωξε. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα, ήταν καραφλός και ύψους 1,75. Η εφιαλτική εμπειρία ανάγκασε τους νεαρούς Σουηδούς να φύγουν άρον- άρον από το νησί, όμως η κοπέλα ζήτησε από τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον δράστη και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται, ενώ η υπόθεση όπως είναι λογικό κεντρίζει τις συζητήσεις στην τοπική κοινωνία…

Από το NewsIt.gr

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω