// Μαριάννα Ντούβλη

Νέα ελληνική ταινία porno γυρίζει το μοντέλο Λάουρα που συνελήφθη να εκδίδεται στο Λουτράκι

Σύμφωνα με τον μάνατζερ της Λάουρας, Γιώργο Φραγκόπουλο, «τα γυρίσματα γίνονται στους ίδιους χώρους και στο ίδιο κρεβάτι που γυρίστηκε και το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Μετά το DVD έρχεται και το θέατρο για τη Μαριάννα Ντούβλη

Η Μαριάννα Ντούβλη αποφάσισε να μεταφέρει το περιεχόμενο του Sex in the city of Athens στο θεατρικό σανίδι. Επειδή το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου ήταν κλεισμένο έχει προγραμματίσει τις “θεατρικές παραστάσεις” ερωτικού περιεχομένου σε μαγαζί της Μεταμόρφωσης.

Μαριάννα Ντούβλη: Με ταπεινώσανε, με αποκαλέσανε «πορνοστάρ»!

tag μαριάννα ντούβλη paged 2 wordpress

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μαριάννα Ντούβλη η οποία σοκαρισμένη από την άρνηση να τη δεχθούν σε εστιατόριο των Νοτίων προαστίων που επισκέπτηκε με μια φίλη της, αποκαλώντας της μάλιστα «πορνοστάρ» όπως δήλωσε η ίδια, υπέβαλε μήνυση κατά των υπευθύνων του μαγαζιού.

Γίνε σταρ με ένα πορνό!

Το ελληνικό πορνό ήταν μέχρι πρότινος εξοστρακισμένο στα ειδικά ράφια των βιντεοκλάμπ, ενώ οι ελάχιστες ελληνικές παραγωγές «έφευγαν» κατευθείαν για το εξωτερικό. Η κυκλοφορία DVD με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου και η μιντιακή φρενίτιδα που ακολούθησε άλλαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού φέρνοντας το ελληνικό πορνό όχι μόνο στις φαντασιώσεις και στις κρεβατοκάμαρες των Ελλήνων, αλλά και στην τηλεόραση, στις ταμπλόιντ εφημερίδες, στη δημόσια συζήτηση, στα ιδιωτικά αστεία, στα χέρια μικροπωλητών πειρατικών ταινιών, στο Διαδίκτυο και στη μαζική κουλτούρα, ακόμη και στην ελληνική Βουλή!

Πλακώθηκαν Τζούλια-Ντούβλη στην Erotica

tag μαριάννα ντούβλη paged 2 wordpress

Άγριος τσακωμός έγινε στα εγκαίνια της ετήσιας πλέον έκθεσης Athens Erotica όπου η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη, λίγο έμεινε να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Ο λόγος;