Έκανε-sex-με-9-γυναίκες-μέσα-σε-μια-μέρα

Έκανε sex με 9 γυναίκες μέσα σε μια μέρα!

Έκανε sex με 9 γυναίκες μέσα σε μια μέρα!

Για τον Russell Brand ο λόγος, τον γνωστό Βρετανό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος ομολόγησε σε συνέντευξή του πως στο παρελθόν δεν άφηνε θηλυκή γάτα να του ξεφύγει. Έκανα σεξ με τρεις ή τέσσερις διαφορετικές γυναίκες τη μέρα. Στην Ιρλανδία, είχα πάει με εννέα γυναίκες μέσα σε μια νύχτα”, δήλωσε ο 35χρονος ηθοποιός.

Η μεγάλη συχνότητα των επαφών, όμως, φαίνεται πως από ένα σημείο και μετά άρχισε να του προκαλεί πλήξη. “Όταν κάνεις σεξ τόσο συχνά, το πιο πιθανό είναι να κάνεις βαρετό σεξ”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Όλα αυτά, βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Russell παντρεύτηκε τον Οκτώβριο την εκλεκτή της καρδιάς του Katy Perry και έκοψε την… άσωτη ζωή.

Τι λέει, όμως η ίδια για το παρελθόν του αγαπημένου της; Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της σε αντρικό περιοδικό, του έχει 100% εμπιστοσύνη, όπως έχει και στον εαυτό της. “Ποτέ δεν μου έκρυψε τίποτα από το παρελθόν του. Αυτό ήταν παλιά. Σημασία έχει το τώρα και το μέλλον”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Είμαι κυρία στο δρόμο και τέρας στο κρεβάτι”!

Τι πιστεύουν οι άνδρες;

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν για να παραμείνει μονογαμικός ένας άντρας στην έγγαμη ζωή του μετά, θα πρέπει να έχει χορτάσει την εργένικη ζωή του. Όταν ένας άνδρας, όπως ο ηθοποιός Russell Brand πραγματοποίησε όλες τις φαντασιώσεις του και τα απωθημένα που τυχόν είχε με γυναίκες, τότε θεωρείτε ότι έχει ολοκληρωθεί ο ανδρισμός του.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πόσοι άνδρες είναι πραγματικά πιστοί στις γυναίκες τους στους γάμους τους, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας τεράστιος αριθμός παντρεμένων ανδρών έχει σκεφτεί να απατήσει τις γυναίκες τους. Σε γενικές γραμμές, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να απιστήσουν από τις γυναίκες. Οι άνδρες τείνουν να απομακρυνονται όταν δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι στις σχέσεις τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πιο σέξι επάγγελμα είναι ο αποφραξάς και το επιβεβαιώνουν οι αποφράξεις Αθήνας Αντωνίου και οι αποφράξεις Πειραιάς Αντωνίου.

Πως να διατηρήσετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή;

Ένας συναρπαστικός τρόπος για να κρατήσετε τον σύζυγό σας πιστό είναι να διατηρήσετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Απλώς πρέπει να δημιουργήσετε πιο πραγματική οικειότητα, εμπιστοσύνη και ευχαρίστηση μαζί του κατά τη διάρκεια του σεξ.

Χωρίς αμφιβολία, η σεξουαλική δυσαρέσκεια είναι γνωστή ως κοινή συμβολή στην οικογενειακή απιστία. Ωστόσο, πολλά παντρεμένα ζευγάρια, ειδικά εκείνα τα ζευγάρια που είναι πολυάσχολα όπως οι ηθοποιοί ή οι τεχνίτες, κινδυνεύουν περισσότερο.

Το σεξ δεν είναι απλώς σεξ. Για να βελτιώσετε τη σεξουαλική του ικανοποίηση, πρέπει να μάθετε να τον παρακινείτε να κάνει σεξ μαζί σας γιατί σας ποθεί. Για να έχετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, ίσως προσπαθήσετε να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο της σεξουαλικής σας ζωής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε πάντα επιθετικοί κατά τη διάρκεια του σεξ.

Επιπλέον, οι άντρες που είχα πολλές ερωτικές επαφές με διάφορες γυναίκες, παραδέχθηκαν ότι το σεξ με αυτές ήταν «διαφορετικό». Οι γυναίκες είναι πρόθυμες να προσφέρουν πιο εκπληκτικές σεξουαλικές επιλογές που οι σύζυγοί τους δεν θα ήθελαν να κάνουν.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, πιθανώς η βελτίωση των τεχνικών του σεξ είναι επίσης μια σημαντική πτυχή όσον αφορά τον τρόπο ευχαρίστησης του άνδρα σας σεξουαλικά. Άλλωστε, ποιος τεχνικός αποφράξεων ή υδραυλικών δεν θεωρείται σέξι!