Έκανε sex με 9 γυναίκες μέσα σε μια μέρα!

Έκανε sex με 9 γυναίκες μέσα σε μια μέρα!

Για τον Russell Brand ο λόγος, τον γνωστό Βρετανό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος ομολόγησε σε συνέντευξή του πως στο παρελθόν δεν άφηνε θηλυκιά γάτα να του ξεφύγει. “Έκανα σεξ με τρεις ή τέσσερις διαφορετικές γυναίκες τη μέρα. Στην Ιρλανδία, είχα πάει με εννέα γυναίκες μέσα σε μια νύχτα”, δήλωσε ο 35χρονος ηθοποιός.

Η μεγάλη συχνότητα των επαφών, όμως, φαίνεται πως από ένα σημείο και μετά άρχισε να του προκαλεί πλήξη. “Όταν κάνεις σεξ τόσο συχνά, το πιο πιθανό είναι να κάνεις βαρετό σεξ”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Όλα αυτά, βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Russell παντρεύτηκε τον Οκτώβριο την εκλεκτή της καρδιάς του Katy Perry και έκοψε την… άσωτη ζωή.

Τι λέει, όμως η ίδια για το παρελθόν του αγαπημένου της; Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της σε αντρικό περιοδικό, του έχει 100% εμπιστοσύνη, όπως έχει και στον εαυτό της. “Ποτέ δεν μου έκρυψε τίποτα από το παρελθόν του. Αυτό ήταν παλιά. Σημασία έχει το τώρα και το μέλλον”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Είμαι κυρία στο δρόμο και τέρας στο κρεβάτι”!

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πιο σέξυ επάγγελμα είναι ο αποφραξάς και το επιβεβαιώνουν οι αποφράξεις Αθήνας Αντωνίου και οι αποφράξεις Πειραιάς Αντωνίου.

 


Leave a Comment