p 1087 wordpress

Χρήσιμα tips για το τέλειο… κουζινάτο!

Το σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας μπορεί να εντυπωθεί άνετα στο μυαλό όλων. Το ίδιο και το σεξ εκτός σπιτιού, ίσως και περισσότερο.

Υπάρχει όμως «αυτό το κάτι» στην ερωτική πράξη με φόντο την κουζίνα, που τοποθετείται πολύ ψηλά στην Κλίμακα των «Ερωτικών – Περιπετειών – Εκτός – Κρεβατοκάμαρας».

Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να είναι τόσο ρομαντικό στην πραγματικότητα όσο είναι στις ταινίες; Φυσικά! Αν θέλετε όμως να… «φάτε καλά» απ’ όλες τις απόψεις (ναι, κάνουμε και λογοπαίγνια καμιά φορά!), πρέπει να προσέχετε τυχόν κινδύνους και κακοτοπιές. Για να γίνει αυτή η ώρα στην κουζίνα άξια λόγου στις φίλες της και όχι σε κάποιον γιατρό ως Επείγον Περιστατικό, δώστε βάση σ’ αυτά τα «υπέρ και κατά», πριν αρχίσετε να… στροβιλίζετε πιάτα και ρούχα!

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για φλόγες, καυτές εστίες, και καυτά μαγειρικά σκεύη.

Ναι, το πάθος μπορεί να μας κεραυνοβολήσει κάθε στιγμή. Και το κορίτσι σας μπορεί ν’ «ανάψει» την ίδια ώρα που θ’ ανάψει και ο φούρνος. Αν η κοπελιά ακουμπήσει σε κάποιο καυτό κατσαρολικό, αν ανεβάσει το πόδι της επάνω σε κάποιο καυτό μάτι, το πάρτυ θα τελειώσει γρήγορα. Το ίδιο κι αν χτυπήσει ο ανιχνευτής καπνού εξαιτίας κάποιου ανεπίβλεπτου μαγειρικού σκεύους επάνω στη φωτιά. Πάρτε μισό λεπτάκι για να σβήσετε ο,τιδήποτε αναμμένο την ώρα που… «ανάβει» η καλή σας.

Πείτε όχι σε ο,τιδήποτε καυτερό!

Κάθε φορά που μαγειρεύετε κάποια Ασιατική συνταγή, πρέπει να πλένετε συνεχώς τα χέρια σας, γιατί τα καυτερά συστατικά μπορεί να κολλήσουν στα δάχτυλά σας και να κάψουν ευαίσθητες περιοχές. Το χειρότερο είναι το ακούσιο τρίψιμο των ματιών. Αναπόφευκτα θα κάνετε αυτό το λάθος, και για 10 λεπτά θα αλωνίζετε μέσα στην κουζίνα, νομίζοντας ότι τυφλώνεστε. Αν νιώθετε τα δικά σας μάτια να τσούζουν υπερβολικά, φανταστείτε αυτό το τσούξιμο στην ευαίσθητη περιοχή της. Και, πιστέψτε μας, δεν είχε αυτό στο μυαλό της όταν σας έλεγε ότι «θέλει να… το τσούξετε λιγάκι στο σεξάκι…».

Σκέψεις γλυκές, ελαφρές, και… κρεμώδεις!

KitchenSex2Όσο κι αν σας αρέσει η μουστάρδα ή κάποια άλλη σως σαν συνοδευτικό στα γεύματά σας, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για να βουτήξετε τα ευαίσθητα σημεία σας μέσα. Ούτε βέβαια και τα δικά της. Όλα πρέπει να γίνουν γλυκά, απλά και «τόσο, όσο…» . Λίγη σαντιγύ στα κατάλληλα σημεία είναι ό,τι πρέπει. Αν το παρακάνετε με σιρόπι στα μαλλιά της ας πούμε, εκείνη θα περάσει πολλές ώρες μετά, προσπαθώντας να το βγάλει. Άλλωστε το… παγωτό είναι πολύ πιο προκλητικό από μια στοίβα… τηγανίτες!

Αποφύγετε το… γυμνό μαγείρεμα!

Στη θεωρία ακούγεται τέλειο! Οι δυο σας, στην κουζίνα, να μαγειρεύετε … όπως σας γέννησε η μαμά σας! Με τον καιρό όμως, όλοι μας αποκτούμε εγκαύματα, αμυχές και κοψίματα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Και φανταστείτε ότι τα αποκτούμε ενώ είμαστε συγκεντρωμένοι στην παρασκευή του φαγητού! Θυμηθείτε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε λάδια που πετάγονται, καυτά σκεύη, κοφτερά μαχαίρια, νερό που βράζει, κλπ. Φανταστείτε πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος εγκαύματος όταν τρίβεται επάνω σας μια σέξυ γυμνή γυναίκα με σκοπό να σας… ορθώσει το περιεχόμενο του παντελονιού, αν καταλαβαίνετε τί εννοούμε…! Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε ποδιά γύρω από τα επίμαχα και παρακινδυνευμένα σημεία (τόσο τα δικά σας, όσο και της κουζίνας).

Μην ξεχνάτε που βρίσκονται τα μαχαίρια.

Η δύναμη που ωθεί το σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας είναι ο αυθορμητισμός. Μ’ άλλα λόγια, εκείνη την ώρα λείπει το οργανωμένο σχέδιο. Και φταίει το… κάτω κεφάλι, που βάζει τους άντρες σε μπελάδες και εν γένει επισφαλείς καταστάσεις, ανεξίτηλες στο μυαλό τους για πολλά – πολλά χρόνια. Το μαγείρεμα όμως απαιτεί και μαχαίρια. Ως εκ τούτου, αιχμηρά αντικείμενα και εκτεθειμένα γεννητικά όργανα «δεν κολλάνε». (Εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με αφρό ξυρίσματος, ξυραφάκι κι έναν πρόθυμο συμμετέχοντα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.)

Πρέπει επίσης να μπουν κάποιοι κανόνες όσον αφορά χέρια, γλώσσες (και γενικά όλα τα μέρη του σώματός σας που προεξέχουν, τα αγαπάτε και δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε), όταν θα κόβετε τρόφιμα με κάθε πιθανό τρόπο. Προτείνουμε λοιπόν η περισσότερη δουλειά να γίνει στην αρχή, όταν εσείς δεν έχετε βγάλει ακόμη τα ρούχα σας κι εκείνη βρίσκεται ακόμη στο… ζέσταμα. Τότε, κρύψτε τα μαχαίρια από κάθε επιφάνεια με την οποία μπορεί να έρθει σε επαφή ο μικρός σας… Σεφ!

Και πάνω απ’ όλα, θυμηθείτε: Το… «κουζινάτο» σεξ είναι ευχάριστο μόνο όταν οι συμμετέχοντες τελειώσουν τη βραδιά όπως την άρχισαν: αρτιμελείς!

Πηγή: Ministry of Men


Τι σου αρέσει να ακούς κατά τη δειάρκεια του sex?

Αποτελέσματα

Loading ... Loading …

Leave a ReplyYou can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>