Πως να την κανεις ακόμα καλύτερη στα «πνευστά»!

Όταν η γυναίκα «υποκλίνεται» στον άντρα για να δείξει την εκτίμηση της, ο άντρας πρέπει να κάνει κάτι για να μεγαλώσει η διάρκεια και η ευχαρίστηση.

Κάντη να αλλάξει ρυθμό

Αντί να κουνάει πάνω κάτω το κεφάλι σαν να ετοιμάζεται να τρέξει στον στίβο, παρότρυνε την να σε γλύφει με διαφορετικές ταχύτητες. Με το να αλλάζει ρυθμό, το πέος αλλάζει καταστάσεις και η εκσπερμάτωση μπορεί να καθυστερήσει. Αν έχεις συνηθίσει σε γρήγορους ρυθμούς, οι αργές κινήσεις θα σου δώσουν λίγα λεπτά για να ανακτήσεις τον έλεγχο και αντίστροφα.

Μην αφήνεις να χρησιμοποιεί τα χέρια της

Ξέρεις ότι ο αυνανισμός μπορεί να οδηγήσει στην εκσπερμάτωση γρήγορα. Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι όταν χρησιμοποιεί και τα χέρια της η εκσπερμάτωση επιταχύνεται. Παίξε λίγο μαζί της. Πες ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια της για το πέος σου αλλά για οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος. Ή τράβηξε τα διακριτικά προς το στήθος σου.

Aστη να γλείψει τη περιοχή γύρω από το πέος και τους όρχεις

Όποτε βλέπεις ότι προχωράει σε γρήγορους ρυθμούς μπορείς να την βάλεις να χρησιμοποιεί τη γλώσσα στις γύρω περιοχές(πχ. ανάμεσα στους γοφούς, τους όρχεις) και άστην ελεύθερη να σε κατασπαράζει.

Διέκοψε την για λίγο

Μπορείς κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ να κάνεις μερικά διαλλείματα, με πολλούς τρόπους. Παίξε για λίγο με το αιδοίο ή το στήθος της, μπες μέσα της ή γλύψε την πλάτη της και συνεχίζεις δριμύτερος.

Δοκίμασε τη στάση 69

Στη στάση 69 θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στην απόλαυση του πέους και ο εγκέφαλος σου δραστηριοποιείται σε μεγάλο βαθμό στην απόλαυση που πρέπει να προσφέρεις εσύ. Συγκεντρώσου στο πως θα κάνεις τον οργασμό της ακόμα μεγαλύτερο. Αν βλέπεις ότι και αυτή επιταχύνει, δώσε της μεγαλύτερη ευχαρίστηση ακόμα για να σταματήσει λίγο.

Onlylove