p 1682 wordpress

BDSM for Dummies

To ΒDSM είναι αρχικά που περιλαμβάνουν τις ένοιες “B & D” (Περιορισμό & Πειθαρχία), “D & S” (Κυριαρχία & Υποταγή), και “S & M” (SadoMasochism). Το “BDSM” αναφέρεται σε οποιαδήποτε από όλα τα παραπάνω και υπάρχει επίσης πολλή ουσία εκτός αυτών.

Το BDSM είναι ιδιαίτερα ερωτικό, συνήθως (αν και όχι πάντα) περιλαμβάνει τη σεξουαλική ένταση και ιδιαίτερα την εγκεφαλική επικοινωνία.

Το ένα άτομο “ο υποτακτικός ” συμφωνεί να υπακούει σε ένα άλλο πρόσωπο “τον Κυρίαρχο”.

Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να είναι υποτακτικοί (submissive) συνέχεια, μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να είναι Κυρίαρχοι (Dominant) συνέχεια και μερικοί άνθρωποι συμπαθούν να είναι υποτακτικοί την μια φορά και κυρίαρχοι την άλλη (switch).

Πολλών ανθρώπων οι σεξουαλική τους πρακτική έχει στοιχεία BDSM χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι και ενήμεροι.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι “BDSM.”

Μερικοί φαντάζονται ότι στο “S & M” οι άνθρωποι κτυπάνε και σπρώχνουνε σαν τα βόδια, ή δένουν τον άλλον ή την άλλη και ξεσπούν λες και κάνουν μία “κτυπημένη κρέμα”…

Το BDSM δεν είναι απαραιτήτως σκληροπυρηνικό sadomasochism μπορεί να είναι εντυπωσιακά λεπτό και αισθησιακό και μαλακό. Το δέσιμο του συντρόφου σας στο κρεβάτι και το τρέξιμο των κύβων πάγου ή του μεταξιού, ή της γούνας κουνελιών πάνω στο σώμα του εραστή σας είναι κατάλληλα ως “BDSM” (συγκεκριμένα, μιας ποικιλίας αποκαλούμενης το “παιχνίδι αισθήσεων”).

ΤΟ BDSM δεν είναι απαραίτητο να περιλάβει όλα αυτά

Στο BDSM είναι αρκετοί άνθρωποι που απολαμβάνουν να τους δένει ο σύντροφος τους αλλά δεν τους αρέσει το S & Μ (δηλαδή να λαμβάνουν πόνο). Μερικές φορές, ο ένας σύντροφος δένει τον άλλο, ως μορφή foreplay.

Ομοίως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να αρέσκονται στον ψυχολογικό έλεγχο που ασκείται πάνω τους από τη διαταγή των εραστών τους για να κάνουν πράγματα, αλλά δεν αρέσκονται να δένονται. To BDSM είναι τόσο ποικίλο όσο οι άνθρωποι που το κάνουν.

Μερικοί άνθρωποι, αγαπούν την αισθητική ενός επιμελημένου λουριού σχοινιών, ή την επιμελημένη μορφή της δουλείας, άλλοι δεν είναι απλά ενδιαφερόμενοι σε όλα τα στοιχεία δουλείας. Το κλειδί σε όλες αυτές τις διαφορετικές μορφές BDSM, εν τούτοις, είναι η ανταλλαγή της ισχύος.

Ένα άτομο *κατώτατος η υποτακτικός* (the “bottom” οr “submissive”) επιλέγει να επιτρέψει στο άλλο πρόσωπο ” Κορυφαίο” ή “Κυρίαρχο” (the “Τop” or “Dominant”) να έχει τον έλεγχο του με κάποιο τρόπο – ίσως με την άδεια του Κυρίαρχου να δεθούν, ίσως με την άδεια του Κυρίαρχου για να ξυλιστούν, ίσως απλά να κάνει οτιδήποτε ο Κυρίαρχος τους καθοδηγεί.

Στα “ιδιαίτερα” το BDSM δεν είναι κατάχρηση!

Οι άνθρωποι που ασκούν εθελοντικά το BDSM σε οποιαδήποτε από την μορφή πού το κάνουν, είναι για τη διασκέδαση. Είναι ένας τρόπος για εξερεύνηση. Όλα που συμβαίνουν σε μια σχέση BDSM είναι συναινετικά.

Αν θεωρείται ότι είναι για Κυρίαρχο να πάρει αυτό που θέλει είναι λάθος γιατί και ο υποτακτικός παίρνει ότι θέλει. Ένας καταχραστής δεν έχει κανέναν σεβασμό για τα συναισθήματα, τις ανάγκες, ή τα όρια του θύματος. Ένας BDSM Κυρίαρχος ενδιαφέρεται προ πάντων για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του υποτακτικού.

BDSM δεν είναι αυτό που βλέπετε στα πορνό.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πραγματικά πιο πολλά αρσενικά submissives από τα θηλυκά submissives και εκείνο το BDSM είναι μια αμοιβαία δραστηριότητα που οδηγείται περισσότερο από τις ανάγκες του υποτακτικού παρά από τις ανάγκες του Κυρίαρχου.

Βέβαια, καλά διάβασες, από τις ανάγκες του υποτακτικού. Βέβαια. ο Κυρίαρχος είναι αυτός που διευθύνει το άλλο πρόσωπο και χρειάζεται “γερό τράνταγμα” για να θελήσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του υποτακτικού.

Ο Κυρίαρχος είναι αυτός που διευθύνει το άλλο πρόσωπο? Επιφανειακά δίνει την αίσθηση ότι αυτός μπορεί και το κάνει, η αλήθεια είναι ακριβώς το αντίθετο.

Οι άνθρωποι που είναι καλοί στην εξουσία ή την επιβολή του πόνου είναι, γενικός, ΛΙΓΌΤΕΡΟ πιθανοί από πολλούς άλλους ανθρώπους να είναι καθάρματα ή assholes. Γιατί; Επειδή προκειμένου να είναι καλοί Dominats, χρειιάζετε να είναι ιδιαίτερα – έντονοι με τον υποτακτικό. Οι άνθρωποι που είναι μόνο κεντροθετημένοι γενικά κάνουν φτωχά Dominants, επειδή στερούνται το συναίσθημα που απαιτείται για να είναι σε θέση να διαβάσουν και να κρίνουν τις αντιδράσεις του συντρόφου τους, και να τον φέρουν όπου εκείνο το πρόσωπο θέλει να πάει.

Ο Asshole γρήγορα διαπιστώνει ότι κανένας δεν θέλει να παίξει μαζί του και οι άνθρωποι που είναι με κατανόηση τείνουν να μην είναι assholes. Όλοι οι πραγματικά Τop-Νotch Dominants είναι απίστευτα ήρεμοι άνθρωποι.

Εν αρμονία με υποτακτικό σας. Ο Κυρίαρχος είναι αυτός που καλεί τα πλάνα. Η Κυρίαρχη προσοχή για τον υποτακτικό.

Το πιστεύετε ή όχι, η δυναμική μιας σχέσης BDSM οδηγείται συχνά από τον υποτακτικό όχι από τον Κυρίαρχο. Τα υποτακτικά σύνολα, τα όρια ο υποτακτικός αποφασίζει ποιες θέσεις μπορούν και δεν μπορούν να εξερευνηθούν, ο υποτακτικός έχει τη δυνατότητα να καλέσει μια στάση στη σκηνή.

Ο Κυρίαρχος, από πολλές απόψεις, είναι απλά ένας βοηθός. Είναι η Κυρίαρχη εργασία για να δημιουργήσει μια τιμή των παραμέτρων όπου οι άνθρωποι μπορούν να εξερευνήσουν τις υποτακτικές φαντασίες.

Η Κυριαρχία του συντρόφου δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τον παρακαλάτε Δεν είναι πάντα αλήθεια ότι ένας Κυρίαρχος συνήθως ενδιαφέρετε για την ικανοποίησή την δική του παρά του υποτακτικού του.

Στην πραγματικότητα, πολλοί Dominants οδηγούνται τόσο από την επιθυμία του συντρόφου τους όσο από τίποτ’ άλλο.

Η ψυχολογία μιας υγιούς σχέσης BDSM οδηγείται από τον υποτακτικό καθώς επίσης και από τον Κυρίαρχο, και ένας Κυρίαρχος μπορεί να πάρει την ευχαρίστηση από να ικανοποιήσει τις ανάγκες του υποτακτικού ακριβώς τόσο εύκολα όπως ο υποτακτικός μπορεί να πάρει την ευχαρίστηση από την ικανοποίηση των αναγκών του Κυρίαρχου.

Αυτό το είδος σχέσης δεν είναι ένα κατευθυντικό. Είναι τα πάντα ωφέλιμα για τους υποτακτικούς? Ο υποτακτικός είναι αυτός που καθοδηγείται ή που ξυλίζεται ή οτιδήποτε. Πώς μπορείτε να πείτε ότι δεν είναι κατάχρηση;

Δύο βασικά στοιχεία:

Σε μια BDSM σχέση, υπάρχουν τα όρια των υποτακτικών. Ένα θύμα της κατάχρησης δεν παίρνει θέση και δεν μπορεί να πει στον καταχραστή τι να κάνει, ή πόσο να το κάνει. Υποτακτικά όρια είναι – ποια είδη πραγμάτων μπορούν γίνονται και δεν μπορεί να γίνονται, πόσο, και για πόσο καιρό.

Υπάρχει περισσότερο από ένα είδος ορίου σε μια σχέση BDSM. Καθένας έχει τα “σκληρά” όρια – πράγματα που απολύτως και ποτέ δεν θα γίνουν. Μερικοί άνθρωποι, παραδείγματος χάριν, μπορεί να δεθούν αλλά δεν συμπαθούν την ιδέα του κτυπήματος και δεν θα επιτρέψουν να κτυπηθούν, είναι ένα σκληρό όριο.

Υπάρχουν επίσης “μαλακά” όρια – τα πράγματα που κάποιος δεν θα κάνει κάτω από τις συνηθισμένες περιστάσεις, αλλά θα επιτρέψουν “να αναγκαστούν” στα πλαίσια ενός ιδιαίτερου σεναρίου. Μεταξύ των μαλακών ορίων και των σκληρών ορίων βρίσκεται ένα ενδιαφέρον ψυχολογικό έδαφος για να εξερεύνηση.

Ένας υποτακτικός βρίσκει ένα τρόπο να αποχωρήσει από μια σκηνή. Αυτό μπορεί να είναι μια λέξη κώδικα, ή ένα σημάδι κάποιου είδους που έχει συμφωνηθεί. Ένα θύμα κατάχρησης δεν λέει στον καταχραστή πότε να σταματήσει.

Αν το αντέχεις μάθε περισσότερα www.sameplaceclub.com


Πιο sexy ελληνίδα πολιτικός!

Αποτελέσματα

Loading ... Loading …


Speak your mind

Leave a ReplyYou can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>