p 186 wordpress

You Are Here: Home » pornstars » Τζούλια: “Eίμαι τρελά ερωτευμένη με τον Ιαν”

«Eίμαι τρελά ερωτευμένη με τον Ιαν. Στα μάτια του βλέπω τον κόσμο όλο!» Μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πρώτη η «Espresso» με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Ιαν Σκοτ να φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα, η ξανθιά καλλονή μάς μιλάει αποκλειστικά. Δεν διστάζει να αποκαλύψει πως αυτή τη περίοδο ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Γάλλου πορνοστάρ.

«Με τον Ιαν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο γύρισμα του DVD. Δεν είπαμε και πολλές κουβέντες. Απλώς, κοιταχτήκαμε. Οταν τελείωσαν οι σκηνές, χαιρετηθήκαμε τυπικά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του», εξηγεί η Τζούλια και συνεχίζει: «Με τον ντόρο που έγινε, η ψυχολογική μου κατάσταση δεν ήταν και τόσο καλή. Οι γονείς μου ήταν εναντίον μου και ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα μου ήταν ο Μένιος (σ.σ.: Φουρθιώτης). Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό του. Ηταν ο Ιαν, ο οποίος ζητούσε να μου μιλήσει».

Κάπως έτσι γεννήθηκε το ειδύλλιο ανάμεσά τους: «Τα λόγια του άγγιξαν την καρδιά μου. Μου είπε να μη στεναχωριέμαι και πως όλη αυτή η θύελλα θα περνούσε. Κλείνοντας, μου υποσχέθηκε πως θα ερχόταν να με δει κάποια στιγμή, αλλά δεν έδωσα και πολλή σημασία» εξομολογείται η Τζούλια, η οποία εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ιαν δεν προσπάθησε ποτέ να εκμεταλλευτεί τη φήμη της και το όνομά της. «Εχω κακή εμπειρία από τους άντρες. Αυτός όμως, παρ’ όλο που εκείνο το διάστημα δεχόταν άπειρα τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους, δεν δέχτηκε να μιλήσει σε κανέναν και για τίποτα. Πραγματικά, σπάνιο. Συνήθως όσοι με συναναστρέφονται θέλουν να κερδίσουν κάτι από εμένα».

Ο έρωτας μεταξύ τους άρχισε να φουντώνει. Η τηλεφωνική τους επικοινωνία γινόταν όλο και συχνότερη, ενώ αντάλλασσαν διαρκώς μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τελικά, όπως λέει η Τζούλια: «Ο Ιαν ήρθε στην Ελλάδα για δουλειές και αποφασίσαμε να βρεθούμε. Νιώσαμε μια μικρή αμηχανία όταν συναντηθήκαμε, αλλά γρήγορα μας έφυγε. Μιλήσαμε για πολλές ώρες. Δεν είχε κάνει κίνηση να με φιλήσει, αλλά δεν αντέξαμε για πολύ. Εδώ και μερικές εβδομάδες είμαστε μαζί και περνάμε τέλεια!».

Οσο για το αν στο πρόσωπο του Ιαν βρήκε τον ιππότη που πάντα περίμενε; «Θα δείξει ο χρόνος. Αλλωστε, βαριέμαι εύκολα. Ισως, όμως, να είναι αυτός ο ένας και μοναδικός! Αλλωστε μέχρι τώρα είναι ο μόνος που με έχει κάνει να αισθανθώ τόσο όμορφα».

Οσο για τον στενό της συνεργάτη Μένιο, δηλώνει πολύ χαρούμενος με την ευτυχία της Τζούλιας. Μάλιστα, μας πληροφόρησε πως το καυτό ζευγάρι θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη κοινή του έξοδο σε λίγες ημέρες, σε έκθεση ερωτικών ειδών που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, ενώ μετά θα φύγουν όλοι μαζί για το Παρίσι προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στη βίλα του Ιαν.

Πηγή: EspressoLeave a Reply