Το 59 % των γυναικών πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα για το σεξ!

Μια νέα έρευνα αποκάλυψε ότι πολλά ζευγάρια είναι δυσαρεστημένα με τη σεξουαλική τους ζωή. Φαίνεται μάλιστα ότι τα νεότερα ζευγάρια έχουν και αυτά το δικό τους μερίδιο στα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα.

Στις ηλικίες μεταξύ 45 έως 65 ετών , το 59 % των γυναικών πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα για το σεξ, ενώ μόλις το 48 % των ανδρών έχουν τόση αυτοπεποίθηση.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένα άτομο σε όλο τον κόσμο που να τα ξέρει όλα για το σεξ», σχολίασε η Debby Herbenick, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

Όσον αφορά τη σεξουαλική ικανοποίηση το 24 % των εφήβων λένε ότι δεν είναι ικανοποιημένοι σε σύγκριση με το 12% των ατόμων 18-29 ετών, το 20 % των ατόμων ηλικίας 30-44 ετών και το 17 % των ατόμων άνω των 65 ετών.

Η πλειοψηφία των γυναικών – 56 % – λένε ότι η σεξουαλική ορμή τους έχει μειωθεί, καθώς μεγαλώνουν σε σύγκριση με το 46 % των ανδρών.

Το 72 % των ανδρών ηλικίας 45-65 ετών έχουν φαντασιωθεί ότι κάνουν σεξ με κάποια άλλη πέρα από τη σύντροφό τους με το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες να φτάνει το 48 %.

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι μεταξύ των ατόμων ηλικίας από 45 έως 55 ετών, σχεδόν οι μισοί άνδρες – 48 % – παραπονέθηκαν ότι η σύντροφός τους δεν θέλει να κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο εκείνοι θα ήθελαν, ενώ μόλις το 13 % των γυναικών αυτής της ηλικιακής ομάδας είπε το ίδιο.

Από τη Ράνια Μαλλίου

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω