Στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης πρωταγωνιστεί η δασκάλα!

p 3722 wordpress

Tο εκπαιδευτικό σύστημα της Ουαλίας είναι χρόνια μπροστά καθώς το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης όχι μόνο γίνεται με πορνό βίντεο αλλά πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η δασκάλα.

Κάτι τέτοιο νόμιζε η 45χρονη δασκάλα δημοτικού Τζέιν Μόιλ, η οποία είχε στο ενεργητικό της 80 ταινίες home made πορνό με συμπρωταγωνιστή τον 49χρονο άνδρα της Κόλιν, επίσης δάσκαλο.

Η ταινίες διαδραματίζονταν άλλες φορές σε πάρκα, άλλες στον κήπο του ζευγαριού και άλλες σε κάθε πιθανό μέρος στο σπίτι τους (δωμάτιο, μπανιέρα, κουζίνα) και τις ανέβαζαν σε γνωστό πορνό σάιτ.

Όσοι ήθελαν να δουν τις ταινίες πληρώνοντας κάποια χρήματα και είχαν τη δυνατότητα να δουν τη διασκεδαστική δασκάλα σε μαθήματα σεξ.

Όλα αυτά έγιναν γνωστά όταν βρέθηκαν τα αντίγραφα που η 45χρονη κρατούσε στον υπολογιστή του σχολείου.

Η δασκάλα κατηγορείται για επαγγελματικό παράπτωμα. Στη διάρκεια της πειθαρχικής ακρόασης στο Γενικό Συμβούλιο Διδασκαλίας της Ουαλίας αποφασίστηκε η διαγραφή της από το μητρώο διδασκαλίας.

Η 45χρονη είπε πως δεν γνώριζε ότι οι ταινίες ήταν αποθηκευμένες στον φορητό υπολογιστή που χρησιμοποιούσε στο σχολειό. «Το βίντεο γυρίστηκε για ιδιωτική χρήση. Δεν γνώριζα ότι ο σύζυγός μου τα είχε πουλήσει», δήλωσε η δασκάλα.

Ο Κόλιν τόνισε ότι η γυναίκα του δεν γνώριζε ότι είχε ανεβάσει τις ταινίες στο πορνό σάιτ.

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω