Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραδέχτηκε οτι είναι gay

p 4209 wordpress

Βαθιά προσωπικές αποκαλύψεις έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας ανοικτά για τη gay σεξουαλικότητα του και τη ζωή του στην εκπομπή Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Εγώ να απασχολήσω τα περιοδικά με τη προσωπική μου ζωή; Είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν έχω πει ποτέ ψέματα για τη προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητα του θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα. Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο. Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλω κανέναν. Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εκεί υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώνεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι εγώ άνετα με τον εαυτό μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει, “πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι”. Κάνω μία δουλεια η οποία με εκθέτει στο κόσμο, με κάνει να είμαι ανοικτός και να ενδιαφέρονται για μένα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα».

«Οι γονείς μου και οι παρέες μου ήταν σ’ ένα κλίμα και με υποστηρίζαν πάρα πολύ. Οι γονείς μου με αγαπάνε πάρα πολύ».

«Δεν νομίζω πως θα ήθελα να έχω ζήσει τη ζωή μου διαφορετικά. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος άνθρωπος πει μία βρωμοκουβέντα για μένα γιατί δεν θα έκανα παρέα μαζί του. Να βγει ένας άνθρωπος άξεστος και να πει κάτι άσχημο, είμαι σίγουρος ότι το βράδυ θα χτυπάει τη γυναίκα του. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος με την συγκεκριμένη λογική»,

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ζουν μεγάλα δράματα για να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους και την οικογένεια τους. Όσο οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι, τόσο φοβούνται οι άλλοι οι οποίοι δεν θέλουν να είναι ο άνθρωπος ελεύθερος».

Πηγή: Υupi

Related Posts