Στα περίπτερα σήμερα το νεο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τίτλο: «Τζούλια 2 Μαύροι»

p 4353 wordpress

Όπως λέει και ο τίτλος, στο Τζούλια 2 DVD, η εθνική μας πορνοστάρ «δαμάζεται» από δυο μαύρους διάσημους συναδέλφους της από το εξωτερικό. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης και η Sirina έφεραν απ’ έξω τους καλύτερους έχρωμους σταρ του είδους για να «τακτοποιήσουν» την Τζούλια. Ο ένας είναι ο Big Willy, γνωστός έγχρωμος πορνοστάρ με το μεγαλύτερο… στην πιάτσα (α ρε Τζούλια μεγαλεία) και ο άλλος είναι νέος και ξεκινά την καριέρα του με τη Τζούλια (αμέσως στα βαθιά ο άτιμος). Ο ένας είναι Γάλλος και ο άλλος Άγγλος.

O Δημήτρης Σειρηνάκης είχε αρχικά διαδώσει οτι η κυκλοφορία του Τζούλια DVD 2 θα καθυστερούσε για να αποφύγει την πειρατεία με τις πωλήσεις στους δρόμους και το internet. Έτσι χτύπησε ξαφνικά, ενώ οι μαύροι (όχι αυτοί του βίντεο, αυτοί στους δρόμους) ήταν απροετοίμαστοι για μαζική αντιγραφή. Γάτα ο παραγωγός.

Στο 2ο ροζ DVD-τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η πρωταγωνίστρια κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας (αλήθεια πότε έγινε το γύρισμα αυτό;). Κάποια στιγμή η Τζούλια μπαίνει στην Porche της με σκοπό να βγάλει τα μάτια της και το κάνει με τη βοήθεια των δύο μαύρων. Τα όργια της Τζούλιας είναι ομαδικά και πολύ σκληρά.

Η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι hardcore και η πρώτη σκηνή είναι η μόνη με σενάριο. Κατα τ’ άλλα, δεν υπάρχουν υψηλά νοήματα -τύπου τσόντα-dvd Ντούβλη- αλλά μόνο σκληρό και βίαιο σεξ Τζούλιας-μαύρων. Στην ταινία, η Τζούλια λέει ατάκες τύπου «τι μου κάνεις μαύρε μου, αράπακλα μου» και άλλα σχόλια χρωματικού χαρακτήρα.