Ο Hugh Hefner ζήτησε την Κατερίνα Σκουρλή στη βίλα του!

p 4410 utm source feedburner utm medium feed utm campaign Feed  dailyfucks  Daily Fucks  wordpress

Το «δις εξαμαρτείν» φαίνεται ότι σκέφτεται η Κατερίνα Σκουρλή για να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην άκρως δελεαστική πρόταση που της έγινε από τον ιδρυτή του «Playboy»!

Η Κατερίνα Σκουρλή, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της Μις Γιανγκ το 2009, μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές παρουσίες στη χώρα μας, δέχθηκε πρόταση μέσω του πρακτορείου της να ταξιδέψει στη βίλα του εκδότη του «Playboy» Χιου Χέφνερ. Η πρόταση αφορά, όπως είναι φυσικό, αποκλειστική φωτογράφηση του μοντέλου στο εν λόγω περιοδικό.

Η «Espresso», άλλωστε, είχε γράψει πριν από τρεις εβδομάδες ότι το μοντέλο ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, μιας και η ξεχωριστή παρουσία της στη showbiz της δίνει τα φτερά να πετάξει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μετά τη Ρία Αντωνίου, η Κατερίνα Σκουρλή είναι η δεύτερη Ελληνίδα που μπαίνει στο στόχαστρο του εκδότη και μετρ στην επιλογή ωραίων γυναικών παγκοσμίως. Το νεαρό μελαχρινό μοντέλο δήλωσε στην «Espresso»: «Με μεγάλη έκπληξη δέχτηκα αυτή την πρόταση. Ακούγεται όμορφη και δελεαστική, αλλά δεν γνωρίζω αν τελικά θα την αποδεχθώ. Εχω ήδη κάνει μία αισθησιακή φωτογράφηση στην Ελλάδα, που για μένα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τα δεκαοχτώ μου χρόνια. Ετσι, το να εκτεθώ στο εξωτερικό με κάνει να αισθάνομαι λίγο άβολα. Οσο κι αν με ανεβάζει η πρόταση αυτή, η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε δίλημμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του μοντέλου, ο εκδότης του «Playboy» Χιου Χέφνερ, ο οποίος έχει ένα επιτελείο είκοσι ατόμων που επιλέγει κοπέλες-μοντέλα από όλο τον πλανήτη, εντυπωσιάστηκε από το μπούστο της Κατερίνας, αλλά και το πρόσωπό της, που είναι αντιπροσωπευτικό της μεσογειακής ομορφιάς.

Οσον αφορά τα σχέδια του γνωστού μοντέλου, αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το Fashionn Week του Μαρτίου. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι είχε μια σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερη τις τελευταίες εβδομάδες.