Ταινία porno γυρισμένη σε πτέρυγα κρατικού νοσοκομείου στο Λονδίνο

p 525 wordpress

Mια εταιρία παράγωγης νοίκιασε πριν χρόνια πτέρυγα του νοσοκομείου NHS Kensington & Chelsea στο Λονδίνο. Την διαμόρφωσαν, την έβαψαν και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του επικού έργου που ήταν έτοιμο να κατακτήσει το  όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Και όμως η ταινία δεν πήρε κανένα βραβείο. Γιατί; Πολύ απλά γιατί το είδος της ήταν απαγορευτικό για το Χόλυγουντ, καθώς επρόκειτο για ταινία με υπόθεση πορνό.

Αυτή η απίστευτη ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα και έχει συγκλονίσει το Λονδίνο. “Πως γίνεται σε πτέρυγα κρατικού νοσοκομείου να γυρίζουν πορνό” αναρωτήθηκε η βουλευτής των Συντηρητικών, Πέννη Μόρταντ που αποκάλυψε το μυστικό.

Η ταινία, η οποία απέφερε σημαντικά έσοδα για το νοσοκομείο, ήταν γυρισμένη σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χειρουργικό  θάλαμο του νοσοκομείου. Οι πρωταγωνιστές ήταν ντυμένοι γιατροί και νοσοκόμες με στολές που βρήκαν στο νοσοκομείο

Τώρα αναμένονται κυρώσεις, αν και όπως τα στοιχεία λένε πως το νοσοκομείο βγήκε κερδισμένο από την ενοικίαση της πτέρυγας, καθώς η εταιρία παραγωγής πλήρωσε αδρά.

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω