Μετέδωσε την ερωτική συνεύρεση τους μέσω Skype

Σε ακαδημία των οργίων μετέτρεψε ένα ζευγάρι στρατιωτική σχολή στην Αυστραλία. Ωστόσο χωρίς την συναίνεση της κοπέλας ο συμφοιτητής της μετέδιδε ζωντανά τα πάντα στην διπλανή αίθουσα!…

Το υπουργείο Αμύνης της Αυστραλίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ανέθεσε στην αστυνομία να ερευνήσει τις καταγγελίες μιας 18χρονης πρωτοετούς δόκιμης, σύμφωνα με την οποία, ο συμφοιτητή της κατέγραψε την ερωτική συνεύρεσή τους και την μετέδωσε μέσω του Skype σε φίλους του.

Η συνεύρεση του ζευγαριού έγινε μέσα σε χώρο της Στρατιωτικής Ακαδημίας στην Καμπέρα και οι φίλοι που τους έβλεπαν ήταν σε διπλανή αίθουσα.

Η κοπέλα δήλωσε σε αυστραλιανό κανάλι ότι ενημερώθηκε για το συμβάν από το υπουργείο και αισθάνθηκε πως “έχασε τον κόσμο της”.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ο νεαρός κατηγορείται “για παραγωγή και προβολή ερωτικής ταινίας εν αγνοία του παρτενέρ της” και όχι για βιασμό, καθώς η πράξη κρίθηκε συναινετική.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας Μπρους Κάφερ δήλωσε “Εάν ο νεαρός κριθεί ένοχος, μπορεί να αποβληθεί οριστικά από τη σχολή”.

Το νέο σεξουαλικό σκάνδαλο είναι το πιο πρόσφατο από μια σειρά σκανδάλων που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστές στρατιωτικούς στην ακαδημία, ενώ αναμένεται παρέμβαση και από τον υπουργό Άμυνας Στίβεν Σμιθ, ο οποίος φέρεται έξαλλος μετά το νέο κρούσμα.

Από το News247

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω