Να τι κάνει η Pippa και κρατά τα οπίσθια της σε φόρμα.

Pilates είναι το μυστικό και μάλιστα σε καθημερινή σχεδόν βάση. Τι νομίζατε; ότι αρκούσε μόνο η φύση που την προίκισε πλουσιοπάροχα; Βάζει και η Pippa το χεράκι της καθώς παρακολουθεί ανελλιπώς, εβδομαδιαία μαθήματα Pilates τα οποία δεν χάνει με τίποτα!

Το studio γυμναστικής βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της στην περιοχή Parson’s Green και η 27χρονη αδερφή της Catherine το επισκέπτεται τακτικά, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα «εβδομαδιαία ανάγκη».

Είναι δε τόσο ενθουσιασμένη από τα αποτελέσματα, που όταν οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου της ζήτησαν να καταγράψει την εμπειρία της στο επίσημο site του γυμναστηρίου, η Pippa έγραψε όλο ενθουσιασμό: «Για κάποια σαν και μένα που είμαι μονίμως “στο πόδι”, το Pilates αποτελεί την ιδανική απόδραση από την πολυάσχολη καθημερινότητα μου. Είτε είναι 7 το πρωί είτε 7 το απόγευμα, νιώθω πάντα ήρεμη, ανανεωμένη και ενδυναμωμένη».

Και συνέχισε εκθειάζοντας τα αποτελέσματα του Pilates στο ομολογουμένως καταπληκτικό κορμί της: «Τους τελευταίους μήνες, παρατήρησα μια τεράστια αλλαγή στην στάση του σώματος και στη δύναμη μου. Εκτός από τις τεχνικές αναπνοής, την μυϊκή τόνωση και τη γενικότερη ευλυγισία αλλά και χαλάρωση, τα μαθήματα Pilates αποτελούν για μένα μια εβδομαδιαία ανάγκη που με κρατά αδύνατη, ευτυχισμένη και γεμάτη ενέργεια».

Εκτός πάντως από το Pilates, η Pippa είναι αθλητικός τύπος,και κάνει τακτικά κολύμβηση και τζόκινγκ, ενώ παρακολουθεί μαθήματα tennis αλλά και ski.

Μην ξεχάσεις να γίνει μέλος στο Facebook Page: Pippa Middleton Ass Appreciation Society.

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω