Οι γυναίκες με μεγάλο πηγούνι είναι πιο άπιστες

p 6291 wordpress

Μια νέα επιστημονική έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που έχουν μεγάλο πηγούνι, είναι πιο δραστήριες σεξουαλικά από εκείνες με μικρότερο πηγούνι. Εκτός αυτού, είναι και πιο πιθανό να απατήσουν το σύντροφό τους.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ένα άλλο στοιχείο που διαπιστώθηκε, είναι ότι είναι λιγότερο ελκυστικές στους άνδρες που αναζητούν μια μόνιμη σύντροφο.

Τα μεγάλα πηγούνια σε μια γυναίκα συνήθως δημιουργούνται από τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης. Η αντρική ορμόνη αυξάνει το επίπεδο σεξουαλικής αυτοπεποίθησης μιας γυναίκας, μια τάση που συνήθως αποδίδεται συχνότερα στους άνδρες.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες, όταν ψάχνουν για μια μακρόχρονη σχέση, απορρίπτουν γυναίκες με ανδρικά χαρακτηριστικά, όπως το μυτερό και μεγάλο σαγόνι, φοβούμενοι ενδόμυχα ότι θα τους απατήσουν.

Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι αυτή η τάση ερμηνεύεται εξελικτικά με βάση την επιθυμία των ανδρών να έχουν μια γυναίκα που θα κάνει παιδιά μόνο μαζί τους. Έτσι, ένας άνδρας, απλώς κοιτώντας το πρόσωπο μιας γυναίκας, ενστικτωδώς μπορεί να σχηματίσει μια αντίληψη για το πόσο «επικίνδυνη» μπορεί να είναι και συνεπώς πόσο κατάλληλη για μόνιμη σύντροφός του.

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω