Αντιστρέφονται οι ρόλοι των φύλων που ήθελαν τη γυναίκα να θέλει χάδια και τον άντρα μόνο σεξ.

p 6372 wordpress

Έρευνα αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο! Το σεξ μέσα στη σχέση είναι όπως φαίνεται το “άλφα και το ωμέγα” για το γυναικείο φύλο ενώ για το αντρικό είναι τα χάδια!

Στην έρευνα που εκπονήθηκε από αμερικανούς επιστημόνες συμμετείχαν 1.009 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, που είχαν ηλικία 25 έως 76 ετών.

Οι ερευνητές στην επιθεώρηση “Archives of Sexual Behavior“, ζήτησαν από τους εθελοντές τους να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια, ώστε να αξιολογήσουν το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι τόσο από τη σχέση τους όσο και από την ερωτική τους ζωής.

Οι απαντήσεις τους ήταν ανατρεπτικές: Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως οι άντρες που ανέφεραν πως αγκαλιάζονται και φιλιούνται συχνά με τις συντρόφους τους, ήταν κατά μέσον όρο τρεις φορές πιο ικανοποιημένοι από τη σχέση τους σε σύγκριση με όσους είχαν λιγότερες τρυφερές στιγμές!

Aπό την άλλη, ο γυναικείος πληθυσμός δε δήλωνε ικανοποιημένος μόνο και μόνο από μερικά χάδια παραπάνω. Για τις γυναίκες, η τρυφερότητα έπρεπε να συνοδεύεται από σεξ!

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων φαίνεται πως απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με τον σύντροφό τους, καθώς, όσες ήταν με τον ίδιο σύντροφό επί 15 χρόνια ή περισσότερο, δήλωσαν μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτό.

Πηγή: healthland.time.com

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω