p 6782 wordpress

Καταρρίπτουμε 5 μύθους του γυναικείου οργασμού

Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί αντικείμενο μελέτης εδώ και δεκαετίες. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα έχουν πάρει λάθος δρόμο στο μυαλό μας.

Όλες οι γυναίκες θέλουν έναν G-spot οργασμό

Αυτό είναι μεγάλη ανοησία! Παρ’ότι αληθεύει το γεγονός ότι αρκετές γυναίκες λαχταρούν έναν G-spot οργασμό, είναι μύθος ότι αυτό συμβαίνει με όλες. Για πολλές γυναίκες το να έχουν ένα G-spot οργασμό, έστω και με την σωστή μέθοδο, καταλήγει σε μια αίσθηση που μπορεί να χαρακτηριστεί έως και άβολη. Μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθανθεί ότι θέλει επειγόντως να πάει τουαλέτα, και αυτό για την ίδια δεν έχει πλάκα, ούτε αποτελεί απόλαυση! Μπορεί επίσης να της προκαλέσει πόνο, και όχι από τους πόνους που απολαμβάνει στην διάρκεια του σεξ.

Οι γυναίκες έχουν την ανάγκη από έναν έμπειρο παρτενέρ για να φθάσουν σε οργασμό

Πολλοί άντρες παινεύονται ότι έχουν την ικανότητα να φθάσουν μια γυναίκα σε οργασμό, εννοείται ότι εκτιμούμε τα προσόντα σου, αλλά η απόλυτη ευθύνη για τον γυναικείο οργασμό, ανήκει στην ίδια την γυναίκα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μπορεί μια γυναίκα να φθάσει σε κολπικό οργασμό… γι’αυτό ο Θεός έπλασε την κλειτορίδα! Τι εννοούμε; Μπορεί να πετύχει μόνη της έναν υπέροχο οργασμό, ακόμη και αν ο σύντροφός της δεν έχει την εμπειρία να το κάνει ο ίδιος. Η προσπάθεια του άντρα βοηθάει και με το παραπάνω, αλλά αν δεν φτάσει σε οργασμό, η ίδια κατηγορεί τον εαυτό της! Πολλές υποφέρουν από τον φόβο να μην φθάσουν σε οργασμό, και αν η σύντροφός σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι πολύ δύσκολο να την ξεμπλοκάρεις.

Οι γυναίκες χρειάζονται τον οργασμό για να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους

Αυτός ο μύθος απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το σεξ είναι υπέροχο είτε φθάνεις σε οργασμό, είτε όχι και όταν αυτό συνδυάζεται με την οικειότητα που αισθάνεσαι μαζί της, η εμπειρία είναι μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση, άσχετα με το αν η σύντροφός σου φτάσει σε οργασμό ή όχι! Αρκετές γυναίκες γουστάρουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια περισσότερο από ότι το σεξ ή το να φτάσουν σε οργασμό. Γιατί; Γιατί για μερικές από αυτές μετράει περισσότερο ένα φιλί, ένα χάδι, μια αγκαλιά και η φροντίδα που της δείχνεις, και όχι αυτά που βλέπεις στις πορνό ταινίες. Αν καταφέρεις κα συνδυάσεις αυτές τις πράξεις με μια αργή και σταθερή διείσδυση, οι περισσότερες γυναίκες θα νιώσουν μεγάλη ικανοποίηση στο τέλος της σεξουαλικής πράξης.

Ο κολπικός οργασμός είναι πιο δυνατός από τον κλειτοριδικό

Αυτός ο μύθος είναι σαν να συγκρίνεις αχλάδια με πορτοκάλια! Εντάξει, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Η βασική άποψη είναι η εξής: Και οι δύο αγαπιούνται από τις γυναίκες και είναι το ίδιο ικανοποιητικοί. Ο μόνος λόγος που μπορεί ο κολπικός να θεωρείται εκστατικός είναι γιατί δεν τον πετυχαίνεις και πολύ συχνά. Στατιστικές αποδεικνύεται ότι ένα 30% των γυναικών δεν τον έχει νιώσει ποτέ, και μόνο ένα 30% τον «γεύεται» με συχνότητα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βγεις ραντεβού ή να παντρευτείς μια γυναίκα που δεν θα φτάσει ποτέ σε κολπικό οργασμό. Όσο άδικο και αν ακούγεται αυτό, ο κλειτοριδικός οργασμός είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να σνομπάρεις. Κάτω από τις σωστές συνθήκες μπορεί να προκαλέσει «σεισμό» στην σύντροφό σου, και αυτός είναι τελικά ο στόχος. Και εννοείται ότι δεν πρέπει να λυπάσαι μια γυναίκα που δεν έχει απολαύσει τον κολπικό οργασμό αλλά «τελειώνει» κάθε φορά με κλειτοριδικό. Υπάρχουν και αυτές που δεν φτάνουν ποτέ σε κορύφωση… μην το ξεχνάς!

Οι γυναίκες δεν «εκσπερματώνουν» όπως οι άντρες

Όποιος πιστεύει ακόμη σε αυτό το μύθο, σίγουρα δεν έχει δει μια «ψαγμένη» τσόντα. Οι γυναίκες «εκσπερματώνουν» και μερικές το πετυχαίνουν με μεγαλύτερη ένταση από τους άντρες. Είναι μια νέα σχετικά ανακάλυψη της επιστημονικής κοινότητας, που επιδέχεται μελέτη και έρευνα, αλλά υπάρχουν στοιχεία που στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες « εκσπερματώνουν» μέσω της ουρήθρας. Όπως ακριβώς και οι άντρες. Και το σπέρμα τους αποτελείται από παρόμοια συστατικά με αυτό του άντρα και παράγεται στον «γυναικείο προστάτη», ένα όργανο που είναι υπερβολικά ίδιο με αυτό του άντρα αλλά σε πιο μικρό μέγεθος. Οι γυναίκες φαίνεται ότι «εκσπερματώνουν» όταν ερεθίζουν απευθείας το G- spot, κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι το φουσκωμένο σημείο της ουρήθρας, αλλά δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να βιώσουν αυτή την εμπειρία.

Από το Menslounge

  • Need2know


Leave a Comment

Click here to cancel reply.