Είναι το άλλο σου μισό και στο κρεβάτι ή νομίζεις πως βλέπεις πυροτεχνήματα;

p 885 wordpress

Πόσο ταιριάζετε στο σεξ; Είναι το άλλο σου μισό και στο κρεβάτι ή νομίζεις πως βλέπεις πυροτεχνήματα; Κάνε το τεστ και ανακάλυψε τη χημεία που έχετε στον έρωτα και το βαθμό ένωσης κατά τη σεξουαλική επαφή. Σε περίπτωση που δεν πιάνεις ούτε τη βάση, ακολούθησε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην κοπείς στο σεξ.

1. Υπάρχουν κάποια σημεία του κορμιού του που βρίσκεις απωθητικά;

α) Ναι, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σημεία που δεν σου αρέσουν.

β) Όχι, όλο του το σώμα είναι πολύ ελκυστικό.

γ) Εξαρτάται: για ποιο σημείο μιλάμε;

2. Όταν έρχεται σε οργασμό κλαίει ή φωνάζει. Πόσο άνετα αισθάνεσαι με αυτό;

α) Αισθάνεσαι πολύ άβολα.

β) Το βρίσκεις κολακευτικό.

γ) Κάποιες φορές εύχεσαι να ήταν λίγο πιο συγκρατημένος.

3. Σου αρέσει όταν σε αγκαλιάζει και σε φιλάει δημοσίως;

α) Όχι, το θεωρείς ανάρμοστο.

β) Ναι, το λατρεύεις. Νιώθεις σαν να είσαι η μοναδική γυναίκα πάνω στη γη.

γ) Ναι, αλλά εξαρτάται και από του πού είστε και με ποιόν;

4. Όταν είστε μαζί, αισθάνεσαι χαλαρή γιατί δεν χρειάζεται να πεις ναι σε ό,τι καινούργιο σου προτείνει;

α) Όχι βέβαια, είναι γνωστό πως όλοι οι άντρες περιμένουν να εκπληρώσεις κάθε τους επιθυμία στο κρεβάτι.

β) Ναι είσαι ανεξάρτητη και σου αρέσουν οι δοκιμές παντός είδους.

γ) Εξαρτάται από τον παρτενέρ.

5. Κατά τη διάρκεια του σεξ, του λες τι σου αρέσει;

α) Όχι, γιατί ξέρεις πως δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά.

β) Ναι, είστε και οι δύο πολλοί ανοιχτοί στο να συζητάτε τα θέλω σας.

γ) Αν και του μιλάς, ποτέ δεν καταλήγετε να κάνετε τα πράγματα που σου αρέσουν.

6. Όταν έχεις κάποιες απορίες για τη σεξουαλική σας ζωή, τις μοιράζεσαι μαζί του;

α) Με κανένα τρόπο. Ντρέπεσαι πάρα πολύ.

β) Φυσικά και το κάνεις.

γ) Πρέπει να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα για να το κάνεις.

7. Όταν έχεις όρεξη για σεξ, τον ενημερώνεις;

α) Όχι, περιμένεις να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση.

β) Ναι, του το λες κατευθείαν.

γ) Όχι πάντα. Δεν θέλεις να σε περάσει για σεξομανή.

8. Βρίσκεις το σώμα σου ελκυστικό;

α) Όχι και αυτό σε ενοχλεί απίστευτα κάθε φορά που κάνεις σεξ.

β) Φυσικά, τέτοιο κορμί είναι αξιοζήλευτο.

γ) Εξαρτάται: για ποιό σημείο μιλάμε ακριβώς;

9. Όταν φτάνεις σε οργασμό, του δίνεις να το καταλάβει;

α) Όχι βέβαια δεν είναι κάτι που τον αφορά.

β) Φυσικά, πρέπει να ξέρει πως τα κατάφερε.

γ) Κάποιες φορές ναι και κάποιες άλλες όχι.

10. Σου αρέσει να έχεις σεξουαλικές φαντασιώσεις;

α) Όχι δεν φαντασιώνομαι ποτέ.

β) Ναι και το βρίσκεις ιδιαιτέρως ερεθιστικό.

γ) Μερικές φορές το απολαμβάνεις αλλά δεν είναι και το καλύτερό σου.

Περισσότερες απαντήσεις α) = Σεξοβαρομετρικό χαμηλό

Εσύ: δεν είσαι καθόλου εξοικειωμένη με τη σεξουαλικότητα που διαθέτεις. Αυτό δεν σημαίνει πως είσαι τόσο κρύα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Βέβαια, αν και ξεκίνησες τη σεξουαλική σου ζωή πολλά χρόνια τώρα, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που δεν έχεις δοκιμάσει και αυτό είναι πολύ κρίμα.

Μαζί: μόνο αν έχετε πολύ μικρή σεξουαλική εμπειρία, μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό το ελάχιστο ποσοστό σεξουαλικού δεσίματος που διαθέτετε. Αν έτσι έχουν τα πράγματα, με τον καιρό θα αισθανθείτε πιο άνετα και θα βρείτε ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Αν αυτή δεν είναι η περίπτωση σας, τότε έχετε και οι δύο προβλήματα στη σχέση σας με το σώμα σας και το σεξ.

Ιδιαίτερα μαθήματα: για να ευχαριστηθείς το σεξ μαζί του, πρέπει πρώτα να το ευχαριστηθείς μόνη σου. Βρες λίγο χρόνο και εξερεύνησε το κορμί σου. Προσπάθησε να ανακαλύψεις μόνη σου της ερωτογενείς ζώνες και τα πράγματα που σε ευχαριστούν σεξουαλικά. Αν έχετε και οι δύο να αντιμετωπίσετε διάφορα ταμπού στο σεξ, πάρτε λίγο χρόνο για να αγαπήσετε το σώμα σας και το σεξ. Κάντε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, πριν είναι πολύ αργά για το δεσμό σας. Θα πρέπει να τον καθοδηγήσεις στα σωστά σημεία για να βρει τον τρόπο να σε ευχαριστήσει αλλά το ίδιο θα κάνεις και εσύ. Πολλές γυναίκες κάνουν πράγματα στο κρεβάτι που δεν θέλουν, απλά για να θεωρηθούν καλές ως σεξουαλικοί σύντροφοι. Μην ξεχνάς πως το να εξαναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν, απέχει πολύ από το να έχεις παρωπίδες στο σεξ. Δεν χρειάζεται να κάνεις ότι σου λέει. Ίσως όμως χρειάζεσαι λίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω για να έρθει και ο οργασμός. Αν δεν δώσεις, δεν θα λάβεις.

Περισσότερα β) = Πήραν φωτιά τα σεντόνια

Με τέτοιο σεξουαλικό ταμπεραμέντο, εσείς οι δυο βάζετε φωτιά στα σεντόνια, στα Σαββατόβραδα και όπου αλλού βρείτε. Δεν έχετε ταμπού για το τι θέλετε στο σεξ και δεν διστάζετε να παίρνετε απόλαυση από αυτό.

Εσύ: σκανδαλίζεις και άγιο. Η σεξουαλικότητά σου ξεχειλίζει και ο καλός σου είναι τυχερός που σε έχει πλάι, δίπλα, πάνω ή κάτω του.

Μαζί: η σεξουαλικότητα είναι κάτι πολύ φυσικό και για τους δύο. Είστε συμφιλιωμένοι με το κορμί σας και ξέρετε καλά πως να επικοινωνείτε στον σεξουαλικό τομέα. Μοιράζεστε τις φαντασιώσεις σας, χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο τον δεσμό σας. Σκέψου απλά πως πολλοί άνθρωποι περνούν χρόνια μαζί, πριν φτάσουν σε αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας και σεξουαλικής αρμονίας. Το να κάνετε έρωτα είναι μια μορφή τέχνης για εσάς τους δύο.

Ιδιαίτερα μαθήματα: πάντα υπάρχει ένα περιθώριο βελτίωσης. Μαθήματα εσείς οι δύο δεν χρειάζεστε. Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέες να δώσετε μαθήματα; σε άλλους;

Περισσότερα γ) = Στο δρόμο του οργασμού

Το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα στο κρεβάτι, γι αυτό και έχετε περιθώρια για να φτάσετε στον υπέρτατο βαθμό σεξουαλικής αρμονίας.

Εσύ: τι σκέφτεσαι για το σώμα σου πραγματικά; Το βλέπεις σαν ένα δώρο που μπορείς να κάνεις στον καλό σου; Νιώθεις σέξυ; Μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που σε βασανίζουν καθημερινά. Αν δεν δώσεις απαντήσεις στα παραπάνω, δεν θα κατακτήσεις την πληρότητα στο σεξ. Μην μένεις στο να αναρωτιέσαι.

Μαζί: μοιράσου τις απορίες που έχεις μαζί του. Εκείνος γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σου και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της σεξουαλικής σας επαφής. Άλλωστε τον αφορά άμεσα.

Ιδιαίτερα μαθήματα: αφιερώστε τουλάχιστον δύο ημέρες μέσα στην εβδομάδα (το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό) για να δοκιμάσετε πράγματα και καταστάσεις που αφορούν το σεξ. Νέες στάσεις, ερωτικά βοηθήματα, πραγματοποίηση των φαντασιώσεων και των δύο.

Από το WomenOnly.gr

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω