p 887 wordpress

Είσαι για ένα στα γρήγορα?

Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος για να διεκδικήσεις τον εντονότερο και πιο απρογραμμάτιστο οργασμό. Μην αφήνεις να πηγαίνουν στράφι ένα σωρό ευκαιρίες στο αυτοκίνητο, το ασανσέρ και άλλες τόσες απίθανες τοποθεσίες. Εμείς σου δίνουμε τις ιδέες αλλά εσύ θα φροντίσεις να έχεις μαζί σου τον πιο κατάλληλο παρτενέρ.

Ένα στα γρήγορα … στο αυτοκίνητο

Ισως φταίει εκείνο το αργό τσιφτετέλι (που κόλλαγες το σώμα σου στο δικό της) ή το εκείνο το κοντό μαύρο φορεματάκι που έκρυβε μόνο τα απαραίτητα, αλλά βρεθήκατε και οι δυο μέσα στην έξαψη και το κοντινότερο ασφαλές μέρος που μπορείτε να φτάσετε είναι το αυτοκίνητο. Αφού βρήκατε μια καλή τοποθεσία, μακρυά από τα βλέμματα περαστικών, περνάτε στην πράξη. Σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές ανατομικές και χωροταξικές δυσκολίες. Μην τα παρατήσεις στην πρώτη δυσκολία του σηκωμένου χειρόφρενου. Ο χώρος δεν είναι ο μεγαλύτερος δυνατός, αλλά τι το είπαν “σαλόνι” αυτοκινήτου, αν δεν θύμιζε καθόλου σαλονάκι.

Ένα στα γρήγορα … στο ασανσέρ

Πριν λίγα χρόνια ο Βαλάντης τραγουδούσε “Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε δεν κρατιόμαστε, θα πατήσω το στοπ ξαφνικά”. Και αυτό πρέπει να κάνεις. Προτιμήστε μια ώρα της ημέρα που οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν χρησιμοποιούν τον ανελκυστήρα, για παράδειγμα μετά τα Μεσάνυχτα.

Ένα στα γρήγορα … στην τουαλέτα

(Του πάρτυ, των γονιών, του κλαμπ, του αεροπλάνου). Μην το αρνηθείς. Το έχεις κάνει και θα το ξανακάνεις! Λίγο τα αμέτρητα κοκτέιλ, λίγο που είχες καιρό να τον δεις -αυτήν την καταραμένη πρώην, λέμε- δεν τα σεβάστηκες τα γενέθλια του κολλητού που σας κάλεσε. Έτσι, βρέθηκες πάλι στην τουαλέτα, κλειδωμένη μαζί της.

Ένα στα γρήγορα … στην ντουλάπα

Ενώ εσύ ψάχνεις τι θα φορέσεις, εκείνη που έβλεπε τηλεόραση, ξεσηκώνεται από την πίσω θέα του ενδεδυμένου μόνο με τα εσώρουχα κορμιού σου και έρχεται προς το μέρος σου (χωρίς να τη βλέπεις).

Ένα στα γρήγορα … στο σινεμά

Όσο ριψοκίνδυνο κι αν ακούγεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην σκοτεινή αίθουσα ενός μισοάδειου σινεμά είναι απαραίτητη. Ο κινηματογράφος είναι το καλύτερο μέρος για τον στοματικό έρωτα (από την πλευρά της ή τη δική σου). Έπειτα, μπορείτε να δοκιμάστε τη στάση της ανάποδης καουμπόισας. Καβαλίκεψέ την με το βλέμμα στραμμένο στην οθόνη, για να μην χάσεις την ταινία.

Ένα στα γρήγορα  … στο δοκιμαστήριο ρούχων

Την έσυρες για ψώνια μαζί σου σε όλα τα εμπορικά και υπόμεινε το βασανιστήριο να σε βλέπει να αλλάζεις ρούχα και να την ρωτάς τη γνώμη της. Της χρωστάς μεγάλη χάρη, που θα ξεπληρώσεις άμεσα. Τράβηξε την μες το δοκιμαστήριο για να την φυλακίσεις με τα χείλη σου!

Ένα στα γρήγορα … στο κλιμακοστάσιο ή στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας

Αν έχετε μόνο πέντε λεπτά, αξιοποιείστε τα στη σκάλα ή το λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας. Προτιμήστε τις ώρες κοινής ησυχίας, που δεν κυκλοφορούν οι υπόλοιποι ένοικοι.

Ένα στα γρήγορα … στον τηλεφωνικό θάλαμο

Ακούγεται ακατόρθωτο, αλλά ποιος μπορεί να σταματήσει δύο νέες, έτοιμες για όλα; Μην ξεχνάς τις 14 θερμίδες και βάλε που καις κατά τη διάρκεια του σεξ, όρθια στον τηλεφωνικό θάλαμο.


Το πιο έντονο σεξ είναι:

Αποτελέσματα

Loading ... Loading …

Leave a ReplyYou can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>