Τα 22 ειδη του λεσβιακου σεξ!

p 893 wordpress

Το ότι υπάρχουν δεκάδες τύποι σεξ, το γνωρίζετε όλες (και όλοι). Για το λεσβιακό σεξ όμως τι ξέρεις? Μάθε ποια είναι τα κυριότερα 22 είδη που γνωρίζουν τα κακά κορίτσια!

1. Το ατίθασο: τα κάνεις όλα, σε καναπέδες, ντιβάνια πατώματα, τραπέζια, περβάζια, ντουλάπες σαν έφηβη που έχει τρελλαθεί εντελώς! Σε κάθε περίπτωση κάτι σπάει. Από μια τιράντα σουτιέν μέχρι μια λάμπα.

2. Μake up sex: Είσαι απαράδεκτη. Δεν το πιστεύω ότι είσαι τόσο αναίσθητη. Μου σπας τα νεύρα. Χάσου από τα μάτια μου. Άντε και Γ^@&*σου! Σε θέλω. Κι εγώ. Ουάου, ουφ. Ήταν το καλύτερο σεξ που κάναμε ποτέ.

3. Της ευχαριστίας: Άχου, μωράκι μου, δεν έπρεπε να μου πάρεις τόσο ακριβό δώρο. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα θα σε ευχαριστήσω εγώ! (Δε σε χάλασε…)

4. Το κουρασμένο: Έχετε να το κάνετε δύο εβδομάδες και πάλι γυρνάς σπίτι πολύ κουρασμένη για να κάνεις τα δικά σου κόλπα. Το κάνεις όμως για να μην ακούσεις την κρεβατομουρμούρα της.

5. Το μεθυσμένο: Πολύ μεθυσμένη για να το κάνεις όπως πρέπει. Πολύ μεθυσμένη & η κοπέλα σου για να το θυμάται. Φιου…

6. One-Night Stand: Yπάρχει κάτι πολύ συναρπαστικό όταν κάνεις κάτι σαν να μην υπάρχει αύριο. Α, ναι, σωστά. Δεν θα υπάρξει αύριο.

7. Το ενοχικό: Αν έχεις έστω μια χούφτα συναισθήματα, έχεις ενοχές την ώρα που π&δ%ς την άλλη. Πράγμα που μας οδηγεί στο επόμενο…

8. Των τύψεων: Μόλις την κεράτωσες, γυρίζεις σπίτι κι εκείνη σου κάνει γλύκες. Ε,μην υποπτευθεί και κάτι…

9. Της λύπησης: Λυπάσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την παρατήσεις, αλλά εκείνη σε θέλει τόσο πολύ που της κάνεις την χάρη. Και μετά λυπάσαι τον εαυτό σου.

10. Η πρώτη φορά: Είτε θα είναι συναρπαστική είτε τελειώνει τόσο γρήγορα που δεν είσαι σίγουρη αν μετράει για πρώτη φορά. Μάντεψε. Μετράει.

11. Της πρώτης φοράς: Η πρώτη φορά που δοκιμάζεις κάτι καινούριο. Κάτι kinky ή ανώμαλο. Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς, δεν θα σε κρίνουμε εμείς..

12. Της αϋπνίας: Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ας περάσουμε τουλάχιστον ευχάριστα την ώρα μας.

13. Των κλαμμάτων: Μερικές φορές εκείνη κλαίει από ευτυχία. Άλλες απο δυστυχία. Κι εσύ θες να βάλεις τα κλάμματα γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η αλήθεια.

14. Το γρήγορο: Φίλι. Κοκό. Μπάνιο.

15. Το πρωινό: Χωρίς πολλά φιλιά, απλό, έντονο και συνάμα νυσταγμένο. Ό,τι καλύτερο…

16. Το Cyber ή Phonesex: Κάνε αυτό. Το κάνω, εσύ τι κάνεις; Κάνω εκείνο. Αχ. Αααχ. Μετράει ακόμα κι αν εσύ αντί να κάνεις αυτό που σου λέει τρως πίτσα. Λες να κάνει κι εκείνη το ίδιο;

17. Το κακό: Καμία χημεία, εντελώς ξενέρωτα πράγματα, σε σημείο που ευχαριστείς το Θεό που είσαι γυναίκα & μπορείς να προσποιηθείς οργασμό!.

18. Το σεξ του θριάμβου: Έριξες την πιο ωραία γκόμενα της ζωής σου. Συγχαρητήρια, παιρνάς στο επόμενο επίπεδο.

19. Το φιλικό: Είστε φίλες χρόνια και κάποια στιγμή οι αγκαλίτσες σας δεν είναι πια αθώες. Αυτό είτε καταλήγει σε σχέση είτε σε χωρισμό. Στα φιλικά πάντα…

20. Break up sex: Αποφασίσατε ότι καλύτερα να είστε χώρια, γιατί οι διαφορές σας δεν λύνονται με τίποτα. Ε, μετά τους συναισθηματισμούς και το “δεν θα σε ξαναδώ ποτέ, ω, θεέ μου”, το παλιό πάθος έρχεται και εκεί που δεν την άντεχες, τώρα δεν αντέχεις να μην ενδώσεις στον πειρασμό να το κάνεις για μία τελευταία φορά. Μερικές φορές το break up sex καταλήγει σε κλάματα και άλλες φορές απλά στο τέλος δεν έρχεται ποτέ το… break up.

21. Το μοναχικό: Θες και εξηγήσεις για κάτι που σε συντροφεύει σε όλη σου ζωή;

22. Το πρώην-σεξ: Ξέρεις τις κινήσεις της, ξέρει τι σου αρέσει και στο μεταξύ αντιλαμβάνεσαι ότι από κάπου πρέπει να έμαθε όλα αυτά τα καινούρια κολπάκια. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!

Πηγή: LuvU

Αν σου άρεσε, θα σου αρέσουν και τα παρακάτω