Valentine’s Day

Τις τελευταίες μέρες έχεις φρικάρει. Βλέπεις όλους σου τους κολλητούς να σπάνε το κεφάλι τους για το τι δώρο θα πάρουν στις συντρόφους τους, όχι επειδή γουστάρουν να το κάνουν, αλλά για να αποφύγουν τη γκρίνια. Κι ενώ στην αρχή πέρασες μια μικρή ψυχολογική κατάπτωση, τώρα έχεις αρχίσει να βλέπεις τη θετική πλευρά του πράγματος. Σώπα καημένε, που θα το κάνουμε και θέμα. Ττελείωσαν οι μέρες για να ερωτευτείς; Δες το σαν την “ανάπαυλα του πολεμιστή”. Λίγο καιρό ξαποσταίνουμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε. Και δεν υπάρχει καλύτερο timing για να ξαποστάσεις από την ημέρα αυτή, που έτσι κι αλλιώς είναι “πακέτο”.

Κι αφού είναι μέρα αγάπης, όπως λένε, κι εσύ αγαπάς πάρα πολύ τον εαυτό σου, φρόντισε λοιπόν να περάσει καλά εκείνος. Πως; Για δες παρακάτω…

Ευχαρίστησε την πάρτη σου

Πήγαινε σε spa, κάνε μασάζ ή κάνε κράτηση στο εστιατόριο που πάντα ήθελες να πας. Δεν πειράζει που θα είσαι μόνος. Αγόρασε εκείνο το πανάκριβο πουκάμισο που είχες δει σε μια βιτρίνα, φέρσου στον εαυτό σου σα να τον έχεις γκόμενο, σα να αξίζει τα πάντα στον κόσμο. Κάνε ό,τι σε διασκεδάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις καλά.

Κάνε ένα πάρτι

Μάζεψε όλα τα μπακούρια- φίλους σου και κάνε ένα πάρτι τύπου bachelor. Φτιάξε cocktails, παρήγγειλε δυο τρεις πίτσες, βάλε τη μουσική στο διαπασών και πέρνα μία αξέχαστη βραδιά με τους φίλους σου. Αυτή είναι μία πολύ καλή εναλλακτική λύση, αν δε θέλεις να περάσεις το βράδυ μόνος σου. Μια χαρά θα περάσει η βραδιά, μεγάλε. Νεράκι!

Πήγαινε σε ένα πάρτι

Αν σε έχουν καλέσει σε πάρτι, τότε να πας σκέτος, μπάκουρος μεν αλλά περήφανος. Στο κάτω κάτω για στάσου: Κανείς δε λέει ότι δε μπορείς να συμμετέχεις σε ένα αγιοβαλεντινιάτικο πάρτι αν δεν έχεις Βαλεντίνο. Ποιος ξέρει, μπορεί φτάνοντας να κεραυνοβοληθείς.

Φυτοζώησε στο σπίτι

Αν πέρασες μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και νιώθεις ότι δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, τότε πάρε φαγητό απ’ έξω, κάνε ένα μπάνιο, δες τηλεόραση ή νοίκιασε μια ταινία και σάπισε στον καναπέ, με τα πόδια πάνω στο τραπέζι. Το θέμα είναι να κάνεις ό,τι θέλεις και να ευχαριστήσεις το τυχερό σου αστέρι που έχει απομακρύνει όλες τις γυναίκες από εσένα (απλά, ζήτα του να φροντίσει να τις επαναφέρει αμέσως μετά τις 00.01 που θα ξημερώσει η 15η Φεβρουαρίου).

Τηλεφώνησε στους φίλους σου

Ποιους έχεις να δεις καιρό και είσαι σίγουρος ότι θα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με σένα; Πηγαίνετε για ποτό, οργανώστε κάνα τουρνουά ProEvolution, κάντε αυτό που θα σας διασκεδάσει περισσότερο. Ποιος είπε ότι χρειάζεστε γυναίκες για να περάσετε καλά;

Ευχαρίστησε έναν φίλο σου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η μέρα που ευχαριστείς αυτούς που αγαπάς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει πάντα να είναι η σύντροφός σου. Οπότε κάνε μια έκπληξη στον κολλητό σου, στον άνθρωπο που εκτιμάς περισσότερο από όλους και περάστε τέλεια μαζί.

Βγες με την αγαπημένη σου φίλη

Βαθιά μέσα σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι ερωτευμένος μαζί της, αλλά αυτό δεν αποτελεί θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Παρόλα αυτά, μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί, να προσποιηθείτε τους ερωτευμένους για να κοροϊδέψετε τους άλλους και ποιος ξέρει, το πρωί μπορεί να ξυπνήσετε μαζί.

Κάνε τα συνηθισμένα

Αντιμετώπισε τη μέρα σαν μια οποιαδήποτε άλλη κι ακολούθησε την καθημερινή σου ρουτίνα. Πήγαινε για δουλειά, μετά στο γυμναστήριο κι έπειτα κατευθείαν στο σπίτι για φαγητό, τηλεόραση και λίγο playstation. Θα σε πάρει ο ύπνος στον καναπέ. Όταν θα ξυπνήσεις, θα έχει ξημερώσει η 15η Φεβρουαρίου και τίποτα απολύτως δε θα έχει αλλάξει. Αντε και του χρόνου, με τις υγείες μας.