Πληκτρολόγησε το e-mail σου και κάθε πρωί στις 10.00 θα λαμβάνεις όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Dailyfucks!

Daily Newsletter!


Σύμφωνα με έρευνα το Παρίσι είναι ο ιδανικός τόπος για έναν παράνομο έρωτα

Το Παρίσι είναι ο ιδανικός τόπος για να ζήσει κάποιος έναν παράνομο έρωτα, συμφωνούν τα περισσότερα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Γυναικείο μπάσκετ με εσώρουχα

Ναι υπάρχει αλλά φυσικά όχι στην Ελλάδα. Τα κορίτσια φοράνε στολές-εσώρουχα και …καρφώνουν! Φυσικά το σκορ δεν νοιάζει κανέναν.

Ριάλιτι με ρωσίδες μετανάστριες αναστατώνει τις ΗΠΑ

Η αμερικάνη σειρά ριάλιτι παρακολουθεί τη ζωή έξι κοριτσιών και δύο αγοριών ρωσικής καταγωγής που ζουν στη ρωσική κοινότητα του Brighton Beach στη Νέα Υόρκη. Η σειρά καταγράφει τα ήθη και τα έθιμα τους, που συχνά προκαλούν ενστάσεις στους τηλεθεατές…

Το bachelor της νύφης

Πολλοί αποτάσσονται τα bachelor πάρτυ ως την απόλυτη αμερικανιά κι ένα εντελώς ξενόφερτο έθιμο, η αλήθεια όμως είναι ότι έχουν τις ρίζες τους στην Σπάρτη του 5ου π.Χ αιώνα. Σύμφωνα με την Wikipedia, οι Σπαρτιάτες στρατιώτες συνήθιζαν να δειπνούν με τον μέλλοντα γαμπρό την τελευταία νύχτα της εργένικης ζωής του.

O εγκέφαλος είναι το πιο σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου σύμφωνα με έρευνα

Έρευνα έδειξε πως η σεξουαλική διέγερση αυξάνεται όταν εστιάζει κανείς την προσοχή του στον εαυτό του, στις σωματικές και συναισθηματικές αντιδράσεις του κατά τη σεξουαλική επαφή.